Detalii neștiute despre povestea de iubire dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu: ”Avem o prietenie veche, din 2006”

Publicat pe

Showbizul a fost luat prin surprindere de povestea de dragoste dintre Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, care s-a aflat abia acum, deși cei doi sunt împreună de peste un an și jumătate. Și mai spectaculos de atât e faptul că cei doi se cunosc încă din anul 2006, fiind uniți de pasiunea pentru echitație și iubirea față de animale.

Februarie este cu adevărat luna iubirii, cel puțin în presă, căci nici că se nimerea moment mai bun pentru a celebra o nouă poveste de iubire: cea dintre campioana olimpică Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, regizor, scenarist și actor. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că atât Cătălina, cât și Bogdan, au fost dintotdeauna discreți cu viața personală. Singura relație mediatizată a sportivei a fost cea cu un alt sportiv, Tommy Ramos, în vreme ce artistul a fost căsătorit în trecut cu cântăreața Julia Jianu.

Deși Bogdan Jianu este cu 18 ani mai în vârstă decât Cătălina Ponor, se pare că acest lucru nu a cântărit deloc în relație, iar povestea lor, deși dezvăluită abia acum, durează de aproape doi ani.

'Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate', a declarat pentru VIVA! Cătălina, care a precizat că nu dorește să dea detalii suplimentare. 'Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală', a completat aceasta, adăugând că pentru moment cei doi preferă să se bucure în liniște de relația lor.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu se cunosc de 14 ani

În același timp, contactat de Libertatea, Bogdan Jianu a vorbit deschis despre povestea lor de iubire. 'Nu mă ascund, e ceva frumos, suntem într-o relație. S-a dezvoltat o apropiere sinceră, ne simțim bine unul cu celălalt. Pășim cu grijă, poate temători, să nu stricăm ceva. Avem o prietenie veche, din 2006. Sigur că ne dorim mai mult dar nu forțăm lucrurile. Nu ne ferim să ne asumăm relația, doar că nu considerăm ca orice formă de expunere ne face bine', a precizat acesta.

Regizorul a povestit, de asemenea, cum s-a apropiat de campioana olimpică. 'Cătălina a fost la multe evenimente Lupii Albi (nr. proiectul lui specializat în spectacole cu tematică istorică) . Ne-am apropiat și pentru că ne plac animalele, câinii. Dacă ar putea, i-ar strânge pe toți ce suferă. Mă bucur că iubește echitația, vine la baza noastră să călărească, se perfecționează în colectiv, amândoi iubim caii', a declarat pentru Libertatea Bogdan Jianu.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!, Libertatea

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter