Detalii neștiute din viața personală a Vioricăi Dăncilă: ”Am un regret că am stat mult plecată de acasă”

Publicat pe
Detalii neștiute din viața personală a Vioricăi Dăncilă: 'Am un regret că am stat mult plecată de acasă'Detalii neștiute din viața personală a Vioricăi Dăncilă: 'Am un regret că am stat mult plecată de acasă'

Mereu rezervată cu detaliile despre familia sa, Viorica Dăncilă a vorbit despre amănunte mai puțin știute din intimitatea casei sale. Premierul demis a dezvăluit cel mai mare regret din viața personală.

Premierul demis Viorica Dăncilă a dat detalii despre o parte a vieții sale pe care preferă să o țină ascunsă. Aceasta a povestit într-un interviu despre familia sa, dar și despre cele mai mari regreti.

Detalii neștiute din viața personală a Viorici Dăncilă

Mamă adoptivă, Viorica Dăncilă a vorbit despre faptul că nu a petrecut suficient timp cu fiul său și cu mama ei, care a încetat din viață în urmă cu trei ani.

Am un regret că am stat mult plecată, din cauza politicii, și nu am stat cu Victor. Mama mea a stat mult cu Victor, l-a iubit foarte mult pe fiul meu. Părinții mei s-au despărțit. Tatăl meu și-a făcut o altă familie, eu am rămas la mama. Când a murit, eu eram la Strasbourg. Mama avea 82 de ani. A fost un șoc, nici acum nu mă pot obișnui cu ideea. Mama a fost o luptătoare. Mama m-a învățat să iubesc oamenii', a declarat la Antena 3 Viorica Dăncilă.

Foto: Hepta, Libertatea

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter