Ramon de la Masterchef se luptă cu cancerul limfatic, iar viața lui atârnă de un fir de ață. Imagini cu puternic impact emoțional

Publicat pe

Carismaticul concurent de la Masterchef are acum nevoie de noi toți. Ne-a încântat cu glumele lui la TV, însă acum Ramon trece printr-o perioadă foarte grea a vieții sale. Ramon de la Masterchef duce o luptă cumplită cu cancerul limfatic.

Viața lui Ramon de la Masterchef atârnă acum de un fir de ață, iar starea lui de sănătate este gravă. Fostul concurent suferă de cancer limfatic, iar despre suferința lui s-a aflat recent, după ce a apărut o postare pe rețelele de socializare.

În urmă cu doi ani, Ramon de la Masterchef a făcut un tratament în Germania, iar atunci parea că s-a vindecat de cancer. Din păcate, boala a revenit și de data aceasta e mult mai grav.

'Chicireanu Ramon – un om frumos cu un suflet mare şi un zâmbet larg, molipsitor – cel cunoscut drept Ramon de la MasterChef, duce o lupta crâncenã cu CANCERUL. Acum 2 ani de zile, Ramon a fost diagnosticat cu cancer limfatic, o boalã îngrozitoare. Ramon a plecat în Germania, ţarã unde a putut beneficia de un tratament corespunzãtor, a fãcut tot felul de investigaţii şi tratamente, a suferit operaţii care mai de care mai complexe şi de 2 ani de zile luptã cu înverşunare. Acum un an, el a reuşit extraordinarul – s-a luptat singur în prima fazã cu cancerul şi a supravieţuit. Atunci i-a zâmbit frumos bolii, a întrebat-o cu ce treabã pe la el şi apoi a invitat-o sã îl pãrãseascã. El avea chestii mult mai importante – acasã în Romania tocmai i se nãştea al 3-lea copil- o minune de fetiţã.
Dar cancerul nu l-a uitat. S-a întors şi mai puternic şi mai înverşunat. Însã Ramon Chicireanu e un adversar din ãla redutabil. El are 3 copii frumoşi şi veseli care au nevoie de un tatã. Are o soţie minunatã care îl ajutã şi îi este alãturi. El nu stã la discuţii mult cu boala asta -el luptã, zâmbeşte, gãseşte puteri interioare nebãnuite şi identificã soluţiile salvatoare şi astfel trece vesel mai departe.
Nu existã cuvinte care sã poatã reproduce întru totul suferinţa acestui om. Şi nici imagini suficient de expresive. Doar Ramon ştie ce au însemnat toate acele operaţii şi zile de chinuri. Pozele lui sunt de-a dreptul înfiorãtoare -surprind imaginea unui om bolnav, om care a trecut prin experienţe greu de închipuit- plin de perfuzii, gãurit, bandajat, umflat, foarte greu de recunoscut- acestea sunt imaginile unui om care duce o luptã pe viaţã şi pe moarte….
Toate aceste investigaţii şi operaţii şi tratamente sunt extraordinar de costisitoare -iar Ramon îşi doreste sã continue aceastã luptã pentru cã el ştie cum sã o câştige. Noi oamenii avem o putere fantasticã– aceea de a ne ajuta aproapele, de multe ori depinde doar de noi sã le oferim apropiaţilor o nouã şansã la viaţã. Ramon Chicireanu este acum aproapele nostru care are mare nevoie de ajutor. Acum noi putem sã îl ajutãm sã îşi implineascã visul – acela de a trãi!!!Ramon meritã sã îşi scrie în continuare povestea vieţii sale!'
, a scris un apropiat al concurentului.

După ce s-a aflat de povestea lui tristă, Ramon a transmis un mesaj oamenilor care sunt alături de el în această perioadă dificilă.

'Vreau sa știți ca o energie enorma este captata de mine prin gândurile frumoase pe care le împărtășiți. Dacă iubirea și dragostea ar putea fi fructificate în materie, cred ca universul ar fi în mana mea. Vreau sa știți ca am nevoie de Rugăciunea voastră pentru mine, alături de mine, sa pot sa arat ca Dumnezeu îți dă cât poți duce!', este mesajul transmis de Ramon.

Conturi deschise pentru donații

Cont LEI: RO60UGBI0000062000230RON

Cont Euro: RO53UGBI0000062000231EUR

SWIFT UGBIROBU

Titular cont: Chicireanu Roxana Elena

Cont deschis la Garanti BBVA

FOTO: Facebook

Ramon de la Masterchef se luptă cu cancerul limfatic, iar viața lui atârnă de un fir de ață. Imagini cu puternic impact emoționalRamon de la Masterchef se luptă cu cancerul limfatic, iar viața lui atârnă de un fir de ață. Imagini cu puternic impact emoțional
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter