Diana Dumitrescu, gazda emisiunii ”Mireasa”, criticată tot mai des de alte mămici pe Internet: ”Am blocat unele persoane și o voi face tot mai des”

Publicat pe

Diana Dumitrescu traversează poate cea mai fericită perioadă din viață. A revenit în televiziune în calitate de prezentatoare a emisiunii 'Miresa' și în urmă cu câteva luni a născut un băiețel. Diana nu dă sfaturi necerute și se ghidează după propriile reguli de parenting, ceea ce a atras antipatia altor mame active în social media. Blonda a decis să ia măsuri împotriva acestora.

În ce relație mai ești cu mămicile de pe net? Ai agitat spiritele în câteva rânduri cu modul în care ai ales să abordezi maternitatea, inclusiv cu renunțarea la alăptat.

VIVA! de martie

Nu am mai fost foarte activă pe rețelele de socializare. Eu am descoperit că sunt genul de mamă căreia nu îi place să dea sfaturi necerute, iar evoluţia lui Carol mă interesează pe mine şi atât. Evit să răspund la comentarii şi mesaje răutăcioase. Ba chiar am blocat unele pesoane şi o voi face tot mai des. Nu îmi plac hate-ul și bullyingul din social media şi mi se pare că în asta se transformă, din păcate. Eu am spus aşa, şi o voi mai spune – fiecare mamă face pentru copilul ei ce crede ea că este mai bine. Deciziile îi aparţin, la fel şi consecinţele. Am scris despre acest lucru pe blogul meu.

Cum ți-ai organizat viața astfel încât să te poți împărți între platourile de filmare și viața de mamă?
Cum spuneam, mă ajută mama. Va rămâne la mine pe perioada filmărilor şi ea se va ocupa de Carol în lipsa mea. Iar eu şi soţul meu ne vom ocupa de el în restul timpului.

Multe mame investesc o mică avere în hăinuțe create de designeri de lux pentru a-și îmbrăca bebelușii. Tu ce părere ai despre acest trend, cât investești în haine pentru cel mic?
La început, cât a fost foarte-foarte mic, i-am luat şi eu dragălăşenii de acest gen, dar după două luni, când a început să crească de la o săptămână la alta am renunţat să fac astfel de investiţii. Îi cumpăr hăinuţe de calitate, dar nu de la vreun brand de lux.

Să fii mamă s-a dovedit a fi, în final, mai ușor sau mai greu decât te așteptai?
Nu pot spune nici că este mai greu sau nici că este mai uşor decât mă aşteptam, pentru că am avut permanent un ajutor de nădejde. Dar nu este simplu, nu este ca o poveste cu final fericit, pentru că stresul de a fi mamă, aici mă refer la sentimentul permanent de grijă care apare, să fie copilul bine, să fie totul în regulă, nu va dispărea niciodată şi nu le poate nimeni trăi în locul tău… Este dificil, dar şi sentimentul de iubire pură pe care ţi-l oferă un copil nu are termeni de comparaţie!

Diana Dumitrescu, gazda emisiunii 'Mireasa', criticată tot mai des de alte mămici pe Internet: 'Am blocat unele persoane și o voi face tot mai des'Diana Dumitrescu, gazda emisiunii 'Mireasa', criticată tot mai des de alte mămici pe Internet: 'Am blocat unele persoane și o voi face tot mai des'

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter