Diana Dumitrescu nu își mai alăptează băiețelul. Care este motivul: ”Hrăneam copilul din trei în trei ore”

Publicat pe

În urmă cu două luni, Diana Dumitrescu aducea pe lume primul ei copil, iar vedeta era în culmea fericirii. Proaspăta mămică nu mai alăptează și a dezvăluit motivul pentru care nu mai poate face acest lucru.

Când vine vorba despre viața personală, actrița este foarte discretă. Diana Dumitrescu a născut în luna septembrie un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Carol Anton. Proaspăta mămică a mărturisit că și-a alăptat bebelușul până acum, însă acum nu mai poate face acest lucru. Diana Dumitrescu a povestit că fiul ei, Carol, refuza să mai mănânce laptele mamei, iar vedeta a fost nevoită să îi dea lapte praf, pentru că micuțul nu lua în greutate.

„E cu mama. Sunt foarte fericită. Mama a venit din prima săptămână de când am născut. Eu am dormit, sunt odihnită. Am parte şi îi mulţumesc lui Dumnezeu, de un copil foarte cuminte. Doarme noaptea câte şase ore. E rai pentru noi în casă. În primele 3-4 săptămâni cât am alăptat trebuia să mă trezesc. Hrăneam copilul din trei în trei ore. S-a înţărcat singur, a trebuit să îi dau biberon pentru că nu lua în greutate şi nu a mai vrut”, a spus Diana Dumitrescu.

Actrița a dezvăluit că s-a chinuit foarte tare să rămână însărcinată, iar bucuria a fost și mai mare atunci când aflat că va deveni mamă. O lungă perioadă de timp, Diana Dumitrescu a ascuns că este însărcinată și a vrut să trăiască aceste momente unice departe de ochii curioșilor.

„M-am bucurat foarte tare pentru că eu m-am chinuit foarte tare să rămân însărcinată. Nu m-am pozat cu burta, nu mi-am mângâiat burta pe Instagram. Nu ştiu dacă sunt clişee. E o fericire pe care e greu să o descrii în cuvinte. Mie îmi place viaţa privată să o ţin cât pot de mult pentru mine. Lumea întreabă, lumea cere. (…) Nunta mea nu am vrut sub nicio formă să apară la televizor”, a mai spus Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu a luat decizia cu privire la botez. Cine vor fi nașii copilului

„O să fie ceva foarte intim şi abia aştept să îl botez. Naşii vor fi un prieten foarte bun al lui Alin şi sora lui Alin, ei doi vor fi nașii. Nu sunt un cuplu. În general se alege când sunt cupluri, dar nu e cazul', a declarat Diana Dumitrescu la Antena Stars.

De asemenea, vedeta a explicat că a ales numele de Anton pentru copil ca urmare a faptului că s-a rugat la Sfântul Anton să rămână însărcinată.

Carol a fost numele ales de Alin. Este un nume puternic și a fost regele României, cel mai iubit rege al României, cel care a iubit cel mai mult România și a zis că este un nume de rege', a mai spus Diana Dumitrescu. 

Citește și: Diana Dumitrescu, cum nu ai mai văzut-o niciodată: în halat de casă și fără pic de machiaj. Așa și-a serbat proaspăta mamă ziua de naștere. FOTO!

FOTO: Facebook

Diana Dumitrescu nu își mai alăptează băiețelul. Care este motivul: 'Hrăneam copilul din trei în trei ore'Diana Dumitrescu nu își mai alăptează băiețelul. Care este motivul: 'Hrăneam copilul din trei în trei ore'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter