Dieta Adelei Popescu după două nașteri! Ce mănâncă zilnic pentru a se menține slabă

Publicat pe

Adela Popescu a fost dintotdeauna apreciată pentru fizicul ei, dar orice femeie cu două nașteri la activ poate avea dificultăți în a reveni la greutatea inițială. Vedeta ne-a dezvăluit ce mănâncă zilnic pentru a nu se îngrășa și care sunt tentațiile culinare în fața cărora își pierde autocontrolul.

Adela Popescu are un mariaj de invidiat cu Radu Vâlcan și doi băieți frumoși, Andrei, de aproape un an, și Alexandru, de trei ani și jumătate. În plus, este, alături de Cove, gazda emisiunii de succes 'Vorbește lumea'. În mod evident, vedetei nu-i lipsește nimic, însă, ca orice femeie cu două nașteri la activ, a avut de furcă cu kilogramele în plus.

'Înainte să îl nasc pe Alexandru făceam mișcare. După ce l-am născut am avut scuza asta, că trebuie să am grijă de copil și că nu am timp. După care noi am știut imediat că ne mai dorim un copil. Am zis «ce sens are să slăbesc ca să mă îngraș la loc? Nu mai slăbesc». Și nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală…', ne-a declarat Adela Popescu, care nu a fost niciodată o îmătimită a sportului.

Dieta Adelei Popescu. Care e meniul ei zilnic

În schimb, după cele două nașteri, vedeta a încercat să aibă o alimentație cât mai sănătoasă și, fără a ține vreun regim draconic, să fie suplă.

'Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare și atunci m-am întrebat ce mi-ar plăcea să mănânc. Așa că în prima parte a zilei mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton. Sau amestec tot ce găsesc, mi-a și adus tatăl meu de la Șușani roșii gustoase', a povestit pentru VIVA! Adela despre regimul său zilnic.

În același timp, ne-a recunoscut că are tentații culinare la tot pasul, prima tentație aflându-se chiar la job, în platoul 'Vorbește lumea'.  

'Avem o doamnă la platou care are grijă de noi și în fiecare dimineață ne face griș cu lapte. Și ne face un castron sănătos de griș. Nu am cum să nu mănânc, îți dai seama. Plus că avem tot timpul aniversări…mâncăm, ce să mai', a recunoscut vedeta.

Dieta Adelei Popescu după două nașteri! Ce mănâncă zilnic pentru a se menține slabăDieta Adelei Popescu după două nașteri! Ce mănâncă zilnic pentru a se menține slabă

Foto: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter