Dieta cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme într-o lună: ”Dimineața mănânc...”

Publicat pe

Amalia Năstase a demonstrat că poate să slăbească, iar rezultatele sunt mai mult decât vizibile. Fosta soție a lui Ilie Năstase a spus care este dieta pe care o ține și cu care slăbit 12 kilograme în doar 30 de zile.

Până acum, vedeta a reușit să dea jos 12 kilograme și nu vrea să se oprească aici. Amalia Năstase a dezvăluit ce mănâncă la micul dejun, la prânz, dar și la cină. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dovedit că are o ambiție de fier și că reușește orice dacă își propune ceva.

„Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie', a spus Amalia Năstase.

Vedeta urmează o dietă strictă cu care are rezultate fabuloase. Pentru prânz, Amalia Năstase mănâncă salată și carne, iar seara alege să mănânce conservă de ton. În această dietă nu este permis deloc zahărul.

„După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineața beau cafea cu unt de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume', a adăugat ea.

Citește și: Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme într-o lună. Cum arată acum: 'Sunt în a 31-a zi de dietă'

Citește și: Amalia Năstase a petrecut alături de Kim Kardashian și Kylie Jenner. S-a distrat de minune în America

FOTO: Facebook

Dieta cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme într-o lună: 'Dimineața mănânc...'Dieta cu care Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme într-o lună: 'Dimineața mănânc...'

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă