Dieta cu care Gina Chirilă merge la sigur când vrea să slăbească. Ce mănâncă dimineața, la prânz și seara

Publicat pe

Gina Chirilă trece prin cea mai intensă perioadă din viața ei. Nu doar că este concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities, dar este și însărcinată în cinci luni cu primul ei copil. Apreciată pentru silueta de model, Gina Chirilă a avut de-a lungul timpului anumite oscilații de greutate. Vedeta a dezvăluit dieta la care apelează când vrea să dea jos câteva kilograme rapid și fără înfometare.

Gina Chirilă de la Bravo, ai stil! Celebrities este un model de succes, cu numeroase contracte în România și în străinătate. Însărcinată acum în circa cinci luni, soția lui Bogdan Vlădău continuă se se mențină suplă. Totuși, chiar și modelele au oscilații de greutate și tendințe de îngrășare, așa cum a recunoscut Gina Chirilă acum ceva vreme.

Ce dietă ține Gina Chirilă de la Bravo, ai stil! Celebrities când vrea să slăbească

Gina Chirilă de la Bravo, ai stil! Celebrities a detaliat pentru unica.ro dieta la care apelează atunci când vrea să slăbească, rapid, eficient și sănătos, cu mențiunea că nu ar apela niciodată și nu recomandă nimănui suplimente de slăbit. Iată cum arată meniul vedetei într-o astfel de perioadă:

Mic dejun
Micul dejul este foarte important pentru mine, pentru că-mi furnizează energia necesară unei zile. De obicei îmi fac o omletă cu legume, iar când mă grăbesc mănânc doar fructe.

Prânz
Masa de prânz e o combinație de vitamine, minerale, grăsimi, carbohidrați și proteine, așa că apelez fie la o salată, fie la un piept de pui sau de curcan cu orez ori legume la cuptor.

Cina
Cina o iau cu 2-3 ore înainte de culcare, pentru că, în timpul somnului, metabolismul încetinește. De obicei mănânc paste sau fructe. Încerc să evit cărnurile grase, sarea, zahărul în exces, alcoolul. Asta nu înseamnă că nu evadez din când în când de la meniul perfect și sănătos pentru un corp frumos. Așa că unul dintre alimentele mele favorite este ciocolata, mâncată cu măsură. Alte alimente preferate sunt ananasul și fructele de mare, pe care le iubesc. Deși în lumea modei există această prejudecată, că nu se poate slăbi decât prin înfometare, niciodată nu m-am înfometat și nici nu recomand acest lucru.

Dieta cu care Gina Chirilă merge la sigur când vrea să slăbească. Ce mănâncă dimineața, la prânz și searaDieta cu care Gina Chirilă merge la sigur când vrea să slăbească. Ce mănâncă dimineața, la prânz și seara

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter