Dieta de urgență a Alexandrei Dinu când vrea să dea jos kilograme rapid. Mănânci pe săturate și totuși slăbești

Publicat pe

La aproape 40 de ani, Alexandra Dinu arată la fel de fresh ca în urmă cu 20. Totuși, meseria pe care și-a ales-o, cea de actriță, impune anumite date fizice, așadar fosta soție a lui Adi Mutu nu a putut ignora o oarecare presiune. Alexandra a dezăluit că de câte ori are nevoie să slăbească ține o dietă specială, care o ajută sa dea jos kilogramele nedorite fără să se înfometeze.

Alexandra Dinu era, în urmă cu 20 de ani, poate cea mai curtată femeie din showbiz. De o frumusețe copleșitoare, făcea senzație ca prezentatoare la emisiunea Promotor și îi fura inima lui Adrian Mutu, cu care s-a iubit timp de trei ani, până la divorțul din 2001.

Frumusețea sa nu le-a rămas indiferentă nici italienilor, Alexandra fiind distribuită în diverse filme și seriale de-a lungul celor 16 ani locuiți acolo, iar de circa patru ani s-a mutat în America, unde-și crește copilul, pe Mario Mutu, acum în vârstă de 16 ani, și se implică în diverse proiecte cinematografice.

Alexandra Dinu a slăbit fără a renunța la dulciuri

În toți acești ani, a trebuit să întrețină imaginea care a consacrat-o și, deși nu e adepta dietelor, a găsit formula ideală pentru corpul și stilul său de viață. În urmă cu câțiva ani, când a trebuit să slăbească pentru un rol circa cinci kilograme, actrița a descoperit dieta tisanoreică, dezvoltată de un nutriționist italian și bazată pe o serie de produse pe bază de plante. A ținut dieta timp de 28 de zile și, fără să renunțe la dulciuri sau să se înfometeze, a reușit să dea jos kilogramele.

'Metoda este foarte simplă şi constă în folosirea mixurilor a zece plante, fiecare având rolul de a regla o anumită funcţie a organismului. Împreună… restabilesc echilibrul organismului. Am slăbit în jur de patru kilograme de când am adoptat acest nou regim de viaţă, însă pierderea în greutate nu s-a făcut brusc ci a fost una natural', mărturisea Alexandra Dinu după ce a ținut dieta tisanoreică.

Această dietă a devenit populară și la Hollywood, unde a fost adoptată de Britney Spears și Eva Longoria, dar și de regina sprâncenelor, Anastasia Soare.

Dieta de urgență a Alexandrei Dinu când vrea să dea jos kilograme rapid. Mănânci pe săturate și totuși slăbeștiDieta de urgență a Alexandrei Dinu când vrea să dea jos kilograme rapid. Mănânci pe săturate și totuși slăbești

Foto: Hepta, instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter