Dieta-minune pe care o ține Pamela Anderson. Eficientă pentru femei, salvatoare pentru bărbați: ”Consumul de carne duce la...”

Publicat pe

La 51 de ani, Pamela Anderson continuă să arate ca o bombă sexy, menținându-și statutul de sex-simbol. Talia ei de viespe este, însă, rezultatul unei diete stricte, la care puțini dintre noi ar fi dispuși. Celebra blondă este vegană și se jură că acesta e regimul perfect pentru o viață sexuală intensă. De asemenea, crede că impotența e adesea cauzată de consumul de carne excesiv.

Pamela Anderson a fost visul tuturor bărbaților în anii ’90 și, la 51 de ani, continuă să alimenteze fantezii, căci fizicul său nu s-a schimbat prea mult. Desigur, în spatele taliei de viespe și al unui corp tonifiat nu stă niciun miracol, ci multă muncă și o dietă absolut cirminală pentru cei mai mulți dintre noi, despre care Pamela spune, totuși, că face minuni.

Ce dietă ține Pamela Anderson la 51 de ani

Pamela Anderson este de mulți ani vegană și încă una extrem de strictă, care nu se abate absolut deloc de la regulile veganism-ului, obicei care s-a intensificat de când actrița a devenit susținătoare PETA.

'Sunt convinsă că dieta vegetariană mă păstrează tânără', a declarat la un moment dat bomba sexy din 'Baywatch', completând că zilnic consumă tone de legume și fructe, iar preferatele sale sunt avocado, grapefruit, țelina, castraveții. De asemenea, dieta de bază include în cazul ei fistic, pâine franțuzească, humus, iar când vine vorba de cafea preferă cappuccino decofeinizat. Conform People, la capitolul băutură, actrița are o singură slăbiciune: vinul rosé. 'Beau, totuși, prea mult rosé', a declarat cu sinceritate Pamela Anderson.

Pamela Anderson crede că dieta vegană e ideală și pentru bărbați

Pamela Anderson consider că dieta ei vegană face minuni nu doar în cazul femeilor preocupate de kilograme, ci și în cazul bărbaților, însă în cu totul altă privință. 'Dieta vegană este puternic afrodisiacă. Consumul de carne te face impotent și te și îmbolnăvește', a declarat bomba sexy.

Dieta-minune pe care o ține Pamela Anderson. Eficientă pentru femei, salvatoare pentru bărbați: 'Consumul de carne duce la...'Dieta-minune pe care o ține Pamela Anderson. Eficientă pentru femei, salvatoare pentru bărbați: 'Consumul de carne duce la...'

Foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter