Dieta pe care Anca Țurcașiu o ține de când avea 20 de ani: ”Genetic, nu sunt o silfidă”

Publicat pe
Dieta pe care Anca Țurcașiu o ține de când avea 20 de ani: 'Genetic, nu sunt o silfidă'Dieta pe care Anca Țurcașiu o ține de când avea 20 de ani: 'Genetic, nu sunt o silfidă'

La aproape 50 de ani, Anca Țurcașiu arată la fel de bine ca pe vremea când făcea senzație cu 'Miss Litoral', însă artista a recunoscut în numărul de aprilie al revistei VIVA! că face eforturi majore pentru a se menține în formă. Provenind dintr-o familie cu probleme de greutate, Anca ține regim de 30 de ani.

Are 48 de ani și un corp care le-ar face invidioase pe multe fete cu mult mai tinere. Anca Țurcașiu arată acum la fel de bine ca în anii 90, când făcea senzație pe scenă sau în filmul 'Miss Litoral'.

VIVA! aprilie

Citește interviul complet cu Anca Țurcașiu în VIVA! de aprilie

Ce dietă ține Anca Țurcașiu

Cu o sinceritate dezarmantă, vedeta a recunoscut în interviul acordat revistei VIVA! pentru numărul de aprilie că în spatele fizicului impresionant stau eforturi colosale. Și nu de ieri, de azi, ci de aproape 30, când a decis să devină ovo-lactovegetariană. 'Am eliminat de 30 de ani carnea din alimentație, nu mai mănânc nici lactate. Am rămas pe fructe, legume, pește, ouă și evit cât pot zahărul și făina albă', a declarat artista în numărul de aprilie al revistei VIVA!, adăugând că moștenirea genetică nu a ajutat-o prea mult în privința greutății: 'E rezultatul unui efort permanent. Încerc să mănânc foarte calculat, foarte atent. Mama a fost o grăsuță drăguță, iar tata are și astăzi multe kilograme, dar le poartă cu mândrie. (zâmbește) Genetic, nu sunt o silfidă. Și nu o să fiu până când o să mor. Dar asta e, nu mă vait. M-am obișnuit. E un mod de viață.'

Anca Țurcașiu a renunțat la carne în urmă cu 30 de ani

Anca ține încă de când avea 20 de ani regim ovo-lacto-vegetarian, așa cum a declarat, tot pentru VIVA!, în urmă cu câțiva ani: Aveam, la vremea respectivă, cam 25 de zile de turnee pe an și un coleg din trupă, a cărui soție suferea de cancer, primea din afară cărți de specialitate legate de alimentația corectă. Nu aveam ce face și le-am citit și eu. Cred că mi le-a trimis Dumnezeu, că nu le-am căutat eu… În turneu, la mare, aveam masa asigurată, așa că am stat de vorbă cu bucătarul și i-am zis că din acel moment nu vreau să primesc la masă carne.  

Citește continuarea interviului în numărul de aprilie al revistei VIVA!, disponibilă din 1 aprilie la toate punctele de difuzare a presei. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter