Dieta prin care Răzvan Ciobanu a ajuns de la 128 de kg la 80. Evoluția spectaculoasă pe ani. FOTO!

Publicat pe
Dieta prin care Răzvan Ciobanu a ajuns de la 128 de kg la 80. Evoluția spectaculoasă pe ani. FOTO!Dieta prin care Răzvan Ciobanu a ajuns de la 128 de kg la 80. Evoluția spectaculoasă pe ani. FOTO!

Ani la rând, Răzvan Ciobanu s-a luptat cu problemele de greutate, ajungând să cântărească la un moment dat chiar și 128 de kilograme. În ultimii ani, însă, a slăbit în mod spectaculos, cu ajutorul unei diete grație căreia a ajuns la circa 80 de kilograme. Recent, a mai făcut un pas în demersul de a-și remodela corpul: abdominoplastie.

 Aventura designerului Răzvan Ciobanu cu dietele a început în urmă cu multă vreme, acesta ajungând la un moment dat să cântărească și aproape 130 de kilograme. În ultimii ani, însă, s-a mobilizat și, cu ajutorul unui regim constant și al unui nutriționist, a reușit să ajungă la o greutate de circa 80 de kilograme. Așa cum se poate vedea în galeria noastră foto, evoluția a fost una dificilă, dar eforturile au dat în cele din urmă roade.

Dieta prin care Răzvan Ciobanu a slăbit 40 de kilograme

Primul pas făcut de Răzvan în schimbarea aspectului fizic și a stilului de viață a fost să renunțe la fumat și să țină dieta Atkins, consumând doar carne, brânză și ouă. Ulterior, și-a dezvoltat o disciplină de bun simț, ce exclude prăjelile sau excesul de ulei, așa cum i-a povestit lui Teo Trandafir: „Nu cred în fresh-uri. Ma bine mănânc două portocale, ca să am și fibre. Fructe consum. Am un program de viață foarte relaxat. Pot să mănânc și omletă, fără ulei. Nici nu amestec multe ingrediente la o masă. Am un orar fix de mese. Mănânc cam din patru în patru ore. Micul dejun îl servesc între 7 și 9 jumate. Apoi mănânc fructe până la masa de prânz. La prânz pot opta pentru supe, carne la grătar, carofi copți, sushi, chiar și mici. Mănânc câte 6 mici dacă vreau, dar cu legume și cu muștar fără zahăr. Iar la cină, pot să mânânc iar sushi dacă mi-e poftă sau pește la grătar'.

Recent, după ce și-a operat nasul și a corectat ridurile, Răzvan Ciobanu a decis să facă o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta surplusul de piele de la nivelul abdomenului. În urma abdominoplastiei, acesta nu a dat jos kilograme, dar și-a remodelat corpul.  'Toată viața mi-a fost frică de abdominoplastie. Mi se părea ceva groaznic! M-am tăvălit pe jos de frică. Am întrebat medicul dacă o să mă doară. Nu a fost așa. Doare. Dar nu doare să mori. A fost o zi în care a durut. Atât. Doare o zi', a declarat pentru wowbiz.ro designerul care vrea să facă o intervenție și la nivelul picioarelor. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter