Dieta ținută de Helen Hunt, la 57 de ani! Regula de bază pe care o respectă: "E ca o religie pentru mine să..."

Publicat pe

Helen Hunt are 57 de ani și o siluetă de invidiat! Actrița se menține în formă de ani buni și mulți ar vrea să afle care sunt secretele siluetei sale. Iată cum reușește să se mențină în formă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Helen Hunt afișează un trup de invidiat la 57 de ani, cu toate că nu este o adeptă a curelor de slăbire. Întrebată despre dieta pe care o ține, vedeta a spus în repetate rânuri că pariază pe un regim de viață sănătos: „Mănânc sănătos, fac mișcare, fac surf”.

Citește și: Ce dietă draconică a ținut Michelle Pfeiffer pentru a slăbi:a mâncat numai supă de roșii. La 62 de ani, respectă regimul vegan

Dieta ținută de Helen Hunt la 57 de ani vizează controlul porțiunilor. Ce presupune mai exact? Actrița își oferă luxul de a nu elimina anumite alimente din regim, atât timp cât este atentă să nu exagereze cu porția. Regula de bază pe care o respectă este să mănânce alimente sănătoase, însă în cantități moderate.

Citește și: Dieta ținută de Elizabeth Hurley, la 55 de ani!Respectă cu sfințenie trei reguli

Helen Hunt mănâncă sănătos

Pentru că în cazul ei nu au funcționat restricțiile alimentare, Helen Hunt pariză în mare parte din timp pe o dietă vegană, însă nu a scos carnea din alimentație și încearcă să-și ia aportul de minerale și vitamine din toate produsele sănătoase.

Citește și: Ce dietă a ținut Ioana Ginghină.Cura de struguri, explicată pas cu pas

Dieta ținută de Helen Hunt, la 57 de ani! Regula de bază pe care o respectă: "E ca o religie pentru mine să..."Dieta ținută de Helen Hunt, la 57 de ani! Regula de bază pe care o respectă: "E ca o religie pentru mine să..."

'Este ca o religie pentru mine să nu țin cure de slăbire. Cred că acestea mă fac nefericită. Așa că am hotărât că, decât să țin regim, mai bine rămân cu un trup imperfect. Și, în momentul în care am renunțat la ideea de dietă, corpul meu s-a transformat în felul în care îmi doream', a declarat Helen Hunt.

De asemenea, vedeta are grijă să se hidrateze corespunzător și să facă multă mișcare. Nu merge la sala de fitness, dar aleargă, face yoga și surf, jogging, ciclism, drumeții. Aceste tipuri de exerciții permit arderea a 300 până la 600 de calorii pe exercițiu. Prin urmare, arzând multe calorii prin mișcare, vedeta nu doar că se menține în formă, dar are și un trup armonios.

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter