Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Ion Țiriac de doi ani. Primele declarații despre separare: ”Suntem și vom fi o familie unită”

Publicat pe

Un divorț a zguduit lumea mondenă. Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat de doi ani. S-au despărțit și au confirmat că fiecare a luat-o pe drumul său. Ileana Lazariuc și fiul lui Ion Țiriac au făcut primele declarații despre divorț.

În anul 2009, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac pășeau în fața altarului, unde își jurau iubire veșnică. După 8 ani de căsnicie, fotomodelul și fiul omului de afaceri Ion Țiriac au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. În anul 2017, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au semnat actele de divorț în mare secret.

Cei doi au împreună doi băieți, Alexandru și Nicholas Noah. Ileana Lazariuc este foate atașată de cei mici și îi face mare plăcere să-și petreacă timpul alături de copii ei.

'Ileana și Alexandru nu mai sunt împreună de peste un an. Erau străini unul de celălalt. El avea altă viață, ea era mai mult cu copiii. S-a răcit relația și au decis de comun acord să divorțeze. Nu au spus nimic, pentru că la mijloc sunt bani mulți și acesta a fost pactul: discreție totală, dovadă că doar apropiații știau de aceste lucruri. Ea nu se poate plânge, are o viață de regină, copiii au de toate. Au locuit o vreme la Monte Carlo, Paris, după care s-au întors în România. De-atunci începuse să se strice treaba. Copiii lor au fost protejați, pentru că au decis să se comporte ok, au evitat discuțiile în contradictoriu. Nimeni nu a fost fericit cu decizia asta, dar așa e viața', a declarat o persoană din apropierea celebrului cuplu pentru Click!.

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac, primele declarații despre divorț

Chiar dacă nu mai formează un cuplu, Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au rămas în relații foarte bune de dragul celor doi copii. Mai mult, cei doi susțin că iubirea lor nu a fost afectată de acest divorț, ci sunt în continuare o familie unită și fericită.

'Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați. Viețile noastre vor rămâne în continuare private și aceasta este singura noastră declarație cu acest subiect. Vă mulțumim pentru înțelegere.', este declarația celor doi.

Citește și: E una dintre cele mai frumoase femei din România! Cum arată Ileana Lazariuc la 10 ani după ce s-a retras din viața publică!

FOTO: Facebook

Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Ion Țiriac de doi ani. Primele declarații despre separare: 'Suntem și vom fi o familie unită'Ileana Lazariuc a divorțat de Ion Ion Țiriac de doi ani. Primele declarații despre separare: 'Suntem și vom fi o familie unită'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter