Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!

Publicat pe

Ceea ce părea o simplă ceartă conjugală s-a transformat într-un conflict în toată regula, ce va conduce, cel mai probabil către divorț. Deși abia au făcut nunta în septembrie, anul trecut, Andreea Bălan și George Burcea trăiesc acum vieți total separate. 

Nimeni nu s-ar fi așteptat, dar iată că ceea ce părea un foc de paie s-a transformat într-un conflict conjugal în toată regula. Căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea a ajuns pe butuci, iar divorțul pare iminent, în acest moment.

De miercurea trecută, cei doi foști soți s-au separat, George alegând să părăsească domiciliul conjugal. Astfel, într-o săptămână, el s-a întors în vila din Pipera doar în cursul zilei de duminică, atunci când a petrecut câteva ore cu cele două fetițe.

Potrivit surselor noastre, se pare că cei doi soți nu-și mai vorbesc, iar drumurile lor se vor separa, totul fiind doar o chestiune de timp: George a plecat de acasă și este total absent. A lăsat-o baltă pe Andreea, iar ea se descurcă greu acum cu cele două fetițe. O ajută mama ei și are și o bonă, dar bona pleacă devreme, nu este bonă internă. Ella, fata cea mare, merge la grădiniță, trebuie dusă, trebuie adusă, seara trebuie să le facă baie fetelor. Plus cariera. Concerte, studio, repetiții… Îi este greu Andreei', ne-a declarat o sursă din anturajul ei. 

Citește și: Andreea Bălan a răbufnit în scandalul cu George Burcea: „Nu știți nimic.Eu nu dau cu piciorul la nimic'

George s-a schimbat mult, în ultima perioadă 

Deși încă nu a depus actrele de divorț, se pare că cei doi soți nu au nicio șansă să se împace: 

Andreea este șocată. A văzut că tatăl fiicelor sale s-a schimbat în ultima perioadă și nu înțelegea de ce, acum își dă răspunsul. Nu vrea să ia o decizie la nervi, așteaptă să se așeze lucrurile', au declarat, pentru Libertatea, persoane din anturajul soților Burcea – Bălan.

Pe lângă faptul că și-a schimbat comportamentul în familie, ceea ce a fost un semnal de alarmă pentru cântăreață, persoane din preajma actorului au observat și o transformare de ordin fizic. George a slăbit, dar am crezut că e prins cu munca și că nu se hrănește corespunzător. Se pare că e vorba despre altceva la mijloc', au adăugat aceleași surse, făcând referire a faptul că George a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. 

Citește și: George Burcea a fost prins drogat la volan.Ce sancțiune a primit soțul Andreei Bălan

FOTO: Facebook

Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!Divorțul e iminent! George Burcea a plecat de acasă și a lăsat-o pe Andreea Bălan singură, cu fetițele!
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter