DJ Tiesto s-a căsătorit cu Annika Backes. Au închiriat un hotel de lux pentru nuntă

Publicat pe

La 50 de ani, DJ Tiesto s-a căsătorit cu Annika Backes, iar evenimentul a fost unul spectaculos. Celebrul artist a închiriat un hotel de lux pentru nuntă, iar invitații s-au simțit excelent. 

După patru ani de relație, DJ Tiesto și frumoasa Annika Backes s-au căsătorit sâmbătă, 21 septembrie. Deși evenimentul a fost unul foarte restrâns, la nuntă au participat doar 80 de persoane, invitații s-au simțit foarte bine. Nunta celor doi a avut loc în Utah, în Statele Unite ale Americii.

„Las Vegas e un oraş care ne place amândurora, aşa că am început să cutăm acolo un loc potrivit, dar am decis, ulterior, că vrem ca ceremonia să aibă loc undeva departe. Iubim liniştea, iar decorul pare desprins de pe o altă planetă. Contrastul dintre arhitectură şi deşert este perfect. Am vrut un cadru romantic, extravagant, natural şi intim, aşa că am închiriat întregul resort pentru weekend”, a declarat Annika Backes.

DJ Tiesto a pregătit o melodie special pentru soția sa, 'A million years'. „După ce toată lumea a ajuns în sala de recepţie, locul în care a avut loc şi ceremonia noastră, totul s-a transformat complet. Am făcut un tunel din oglinzi care duce la o sculptură în gheaţă cu iniţialele noastre”, a declarat DJ Tiesto după eveniment.

FOTO: Instagram

DJ Tiesto s-a căsătorit cu Annika Backes. Au închiriat un hotel de lux pentru nuntăDJ Tiesto s-a căsătorit cu Annika Backes. Au închiriat un hotel de lux pentru nuntă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter