Doar Duhul din lampă ar mai putea să o salveze. Christina Aguilera s-a îngrășat atât de rău, că nu o mai încap costumele de scenă

Publicat pe
Doar Duhul din lampă ar mai putea să o salveze. Christina Aguilera s-a îngrășat atât de rău, că nu o mai încap costumele de scenăDoar Duhul din lampă ar mai putea să o salveze. Christina Aguilera s-a îngrășat atât de rău, că nu o mai încap costumele de scenă

Oscilațiile de greutate pe care Christina Aguilera le-a avut de-a lungul timpului sunt aproape la fel de celebre ca hiturile ei. După ce reușise să slăbească considerabil, interpreta hitului 'Genie in a bottle' a luat pe toată lumea prin surprindere, luând brusc proporții îngrijorătoare. Imaginile cu ea de la ultimele concerte te vor uimi.

Christina Aguilera s-a lansat în urmă cu circa 20 de ani, devenind celebră cu hitul 'Genie in a bottle', dar și cu talia ei subțire. De atunci, însă, atât cariera, cât și greutatea au cunoscut oscilații incredibil de mari.

Christina Aguilera a luat proporții. Lupta artistei cu kilogramele e veche

Atât stresul, cât și cele două nașteri, prima în 2007, a doua în 2015, dar și unele probleme de sănătate, se pare, și-au pus amprenta de-a lungul timpului asupra greutății artistei, însă în ultimii ani părea că poate ține sub control problema. Ei, bine, nu se știe exact din ce motiv, Christina Aguilera s-a îngrășat din nou, de data aceasta atât de tare încât abia o mai încap costumele de scenă, după cum demonstrează cele mai recente concerte susținute de cântăreațî.

'Am avut urcușuri, am avut coborâșuri. Am fost ori prea slabă, ori prea grasă. Am fost criticată pentru ambele variante, nicicum nu era bine. Am blocat acest zgomot inutil, am încetat să mai aplec ureche. Eu îmi iubesc corpul. (…) Nu mă cântăresc niciodată, totul ține de cum te simți în hainele pe care le porți. Ce arată bine pe un anumit tip de siluetă nu vine bine pe altul și tot așa. Am încredere în mine, mă accept așa cum sunt. Mi-a luat ceva timp să ajung aici, dar totul ține de cum te percepi', declara în urmă cu câțiva ani pentru Marie Claire artista.

Foto: Hepta, Northfoto

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter