Dorian Popa, tâlhărit în plină stradă! I-a fost furat portofelul cu bani și acte. "Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care..."

Publicat pe

Chiar dacă ne aflăm încă în plină pandemie, se pare că hoții de buzunare nu și-au pierdut îndemânarea… Dorian Popa a fost lăsat fără portofel, în care avea acte și bani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pentru hoții de buzunare a fost o perioadă foarte grea, dat fiind că de pe străzi și din mijloacele de transport în comun a dispărut aglomerația. Cu toate astea, unul dintre ei a reușit să-l lase pe Dorian Popa fără portofel…

După ce i-a luat banii, i-a aruncat portofelul!

Și a făcut-o atât de bine, încât artistul nu și-a dat seama decât atunci când a fost sunat de un binevoitor care i-a găsit portofelul, golit de bani, evident, pe un câmp din Domnești!

„Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care cineva te sună din Domnești, cu tractorul pe câmp spunând că ți-a luat portofelul în lamele tractorului. Și că ai întreg buletinul, certificatul de naștere și permisul de conducere!

Citește și: Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: „Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina”

Și eu îl iubesc pe acest domn și abia aștept să ajung în Domnești să îi dau o mare cinste. Și, hoțule, să moară Jaxana, l-ai aruncat în boscheți. Știam eu că nu l-am pierdut, că nu pierd eu portofelul. Dar l-am găsit', a mărturisit Dorian Popa pe Instagram.

Și-a făcut vilă de 300.000 de euro

În sfârșit Dorian și-a văzut visul cu ochii – vila lui de 300.000 de euro este gata, în sfârșit, mai puțin câteva detalii de interior, dar artistul se poate lăuda cu o piscină ca în filme.

„Datorită faptului că am reuşit să mă ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum… Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje… Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a povestit artistul. 

Citește și: O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox: „Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru”

Dorian Popa, tâlhărit în plină stradă! I-a fost furat portofelul cu bani și acte. "Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care..."Dorian Popa, tâlhărit în plină stradă! I-a fost furat portofelul cu bani și acte. "Bă tată, știi clar că ți s-a înfăptuit o maradonna în momentul în care..."
 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter