Dovada că Pepe nu poate trece peste despărțirea de Raluca Pastramă: "Ai vrut altă iubire și ai plecat"

Publicat pe

Pepe și Raluca Pastramă se află în plin proces de divorț, existând o serie de speculații inclusiv o posibilă infidelitate a Ralucăi Pastramă. Totuși, se pare că artistul nu poate trece ușor peste despărțire. Dovada stă în detaliul care nu a scăpat neobservat de fani: Pepe încă poartă verighetă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează după 8 ani de căsnicie a zguduit showbiz-ul românesc. De la anunț până la acest moment s-a vorbit despre o escapadă la munte a Ralucăi Pastramă și chiar de o posibilă infidelitate a mamei fetițelor sale.

Cu toate acestea, se pare că Pepe nu poate trece ușor peste despărțire. Dovada este că artistul încă poartă verigheta, precum au observat fanii în ultimele imagini cu Pepe.

Imaginile în care se observă că artistul încă poartă verigheta au apărut după ce în urmă cu numai câteva zile a interpretat piesa 'Aș vrea să te iert', într-unul dintre live-urile de pe YouTube.

Pepe: „Iubirea m-a trădat”

Piesa ar fi fost scrisă în urmă cu 14 ani, însă se pare că el ar trăit-o intens și în aceste momente. Versurile melodiei au pus fanii serios pe gânduri, mai ales în contextul actual al divorțului:

'De orgoliu simt că mor/ Ai vrut altă iubire și ai plecat lăsând în urmă tristă amintire/ Durerea m-a cuprins, iubirea m-a trădat și mă declar învins, știindu-mă înșelat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat/ Dar fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat/ Aș vrea să mai fiu lângă tine/ Aș vrea să te iert că ai plecat', sunt câteva dintre versurile scrise de Pepe.

Dovada că Pepe nu poate trece peste despărțirea de Raluca Pastramă: "Ai vrut altă iubire și ai plecat"Dovada că Pepe nu poate trece peste despărțirea de Raluca Pastramă: "Ai vrut altă iubire și ai plecat"

Divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă pare să se complice din ce în ce mai mult. S-a vorbit despre violență, s-a solicitat ordin de restricție împotriva artistului, apoi Raluca a retras plângerea împotriva soțului ei. La rândul lui, Pepe ar fi depus în instanță un document din care reieșea posibilitatea ca Raluca să-i fi fost infidelă.

Pepe a căutat dovezi și a aflat că ar exista o legătură între Raluca și un bărbat misterios, pe care l-ar fi cunoscut la munte. Ar fi vorba despre un cetățean de origine arabă, din Qatar, care locuiește în România.

Pepe și Raluca divorțează, după 8 ani de căsnicie

Pepe divorțează de Raluca, după 8 ani de căsnicie! Cei doi au 8 ani de relație și două fetițe superbe, însă au decis că drumurile lor se vor despărți aici. Cea care a decis să pună capăt căsniciei a fost Raluca.

‘Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Sursa foto: Captura YouTube, Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter