Dovada supremă că Angelina Jolie de România nu are operații estetice. Christina Ich a postat o fotografie de la 7 ani. Mai rar așa copil frumos!

Publicat pe
Dovada supremă că Angelina Jolie de România nu are operații estetice. Christina Ich a postat o fotografie de la 7 ani. Mai rar așa copil frumos!Dovada supremă că Angelina Jolie de România nu are operații estetice. Christina Ich a postat o fotografie de la 7 ani. Mai rar așa copil frumos!

Christina Ich, supranumită Angelina Jolie de România, le-a închis definitiv gura celor care au pus frumusețea sa izbitoare pe seama operațiilor estetice. Bruneta a făcut publică o fotografie de când avea șapte ani. Aceleași buze pline, aceiași ochi albaștri… unul dintre cei mai frumoși copii pe care i-ai văzut vreodată!

Apărută ca din senin în showbizul nostru, Christina Ich, frumoasa moldoveancă de peste Prut supranumită 'Angelina Jolie de România', este un adevărat fenomen online. Clipurile postate de ea devin adesea virale, iar frumusețea ei, pusă de cârcotași adesea pe seama intervențiilor estetice, nu trece neobservată. Bruneta este o tipă tăioasă și nu o dată le-a răspuns de la obraz celor care i-au adus diverse critici sau jigniri. Zilele trecute însă a ales o altă variantă de a le transmite 'toate cele bune' femeilor invidioase, postând pe Instagram o fotografie de când avea șapte, de unde este evident că frumusețea ei, chiar dacă poate minim ajustată, este cât se poate de autentică. Aceleași buze pline, aceiași ochi albaștri care l-au fermecat pe Alex Pițurcă. Suficient cât, după ce s-au despărțit din cauză că bruneta ar fi fost în tandrețuri cu fostul iubit, să se întoarcă la ea chiar mai îndrăgostit ca înainte.

Christina Ich, despre operațiile estetice

Ştiţi când o să se vadă frumuseţea naturală? Când o să faceţi copii. Şi dacă copilul nu seamănă cu voi şi vă întrebaţi vai de unde o fi ieşit, de la aia operată. Mai ţineţi minte cazul acela în care ăla a dat-o în judecată pe aia că i-a ieşit copilul urât? El nu s-a prins că ea era toată operată. Mai sunt şi cazuri în care fetele erau frumuşele dar s-au desfigurat pentru că ele voiau perfecţiunea', consemna Cristina Ich la un moment dat pe Instagram despre operațiile estetice.  Cu o altă ocazie, aceasta ataca cârcotașii declarând 'eu de la 6 ani am transplant de par, lentile si buze injectate'.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Răducan este însărcinată a doua oară. Ce sex va avea bebelușul

Anda Adam, declarații picante despre viața sexuală cu soțul ei: 'Noi suntem foarte spontani!'

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter