Dragoș Bucur a renunțat la rețelele sociale: „E o discuție delicată și sensibilă”

Publicat pe

Dragoș Bucur a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale după ce a precizat că nu se vaccinează și nu poartă mască. Oamenii au fost revoltați în urma afirmațiilor acestuia. Ei bine, recent, cunoscutul actor și prezentator al emisiunii „Visuri la cheie' de la PRO TV a luat o decizie radicală în ceea ce privește rețelele sociale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dragoș Bucur, soțul Danei Nălbaru, este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. După ce a început să prezinte „Visuri la cheie' de la PRO TV, acesta devenit iubit și de către fanii emisiunii caritabile. Acum câteva luni, Dragoș Bucur a stârnit un val de reacții în mediul online după ce a precizat că nu se vaccinează și nu poartă mască.

Dragoș Bucur a renunțat la rețelele sociale: „E o discuție delicată și sensibilă'Dragoș Bucur a renunțat la rețelele sociale: „E o discuție delicată și sensibilă'

„În cazul în care nu aveţi pe cine să înjuraţi: nu mă vaccinez şi nu port mască', a scris prezentatorul Visuri la cheie pe rețelele sociale acum câteva luni.

Extrem de revoltați, oamenii i-au scris sute de mii de comentarii. Recent, Dragoș Bucur a luat o decizie radicală în ceea ce privește rețelele sociale. Mai exact, acesta vrea să renunțe la Facebook și la Instagram.

Citește și: INNA dezvăluie secretul relației cu Deliric, după 8 luni împreună:„Sunt câteva ingrediente de bază'/ EXCLUSIV

Citește și: Influencerița Mădălina Răileanu și soțul ei, Alex, divorțează:„Niciodată nu mi-am imaginat'

Citește și: Influencerița Miss Mercedes Morr, găsită moartă în apartamentul ei.Poliția crede că este vorba de o crimă

Citește și: În ce relații se află Dan Alexa cu Anamaria Prodan, în plin scandal de divorț cu Reghe:„Este acolo pentru mine'

Dragoș Bucur, decizie radicală în legătură cu rețelele sociale

Dragoș Bucur a ajuns la concluzia că lumea virtuală nu i se potrivește, așa că a decis să renunțe la rețelele sociale pentru că expunerea vieții private nu îi face bine. De asemenea, actorul a mai afirmat că vrea să se focuseze mai mult pe viața reală, nu pe cea virtuală.

E o discuție foarte delicată și sensibilă. Care e șmecheria, de fapt, să afle lumea ce am mâncat eu la micul dejun sau cu ce m-am îmbrăcat. Ce poze mișto am făcut eu? Pe unde am fost?

Mi se pare că hrănim așa un monstru care crește. Nu se mai satură niciodată. Și, vorbind din perspectiva mea, îmi face rău', a declarat Dragoș Bucur pentru protv.ro.

Dragoș Bucur: „Cred că are legătură cu vârsta'

Dragoș Bucur a ajuns la concluzia că lumea vituală este mai mult pentru tineri, care visează să ajungă faimoși. Actorul a mărturisit că a purtat o discuție și cu fiica lui, care este la vârsta adolescenței, despre rețelele sociale.

„Cred că are legătură cu vârsta, cred că se creează o altă ierarhie în viața oamenilor odată cu trecerea anilor. Am vorbit de curând cu fata mea, care e la vârsta adolescenței, despre chestia asta cu publicul, cu așa-zisele vedete din România și din afară…

Care-i treaba? De fapt, nu e nicio valoare acolo. Dacă e o valoare, e prin produsul pe care-l arăți. Dacă ești un artist, important e ce produs prezinți', a mai afirmat actorul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter