Dragoș Bucur, declarație cutremurătoare după ce a adoptat o fetiță: ”Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă”

Publicat pe
Dragoș Bucur, declarație cutremurătoare după ce a adoptat o fetiță: 'Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă'Dragoș Bucur, declarație cutremurătoare după ce a adoptat o fetiță: 'Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă'

Povestea fetiței de 8 ani târâtă de procuroarea Maria Pițurcă pentru a fi trimisă spre adopție în SUA și smulsă astfel din sânul familiei care o avea în grijă din 2012 a cutremurat o țară și a readus în discuție legea adopțiilor. Ocazie cu care ne întoarcem către un exemplu din showbiz, al cuplului Dragoș Bucur-Dana Nălbaru, care a înfiat în 2017 o fetiță de etnie romă. Iată ce declarat Dragoș Bucur despre decizia lui în urmă cu câteva luni.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. Se iubesc de peste 12 ani și au împreună trei copii, doi biologici: o fată Sofia și un băiețel Kadri (4 ani), dar și o fetiță înfiată, pe nume Roxana (6 ani).

Dragoș Bucur, declarație cutremurătoare despre procesul de adopție

În urmă cu câteva luni, Dragoș Bucur a explicat în cadrul emisiunii 'În fața ta', de la Digi24, de că a rămas perplex în urma întâlnirilor de grup ce au precedat adopția.

'În timpul procesului de adopție, sunt întâlniri de grup, din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie romă. (…)Cei care spun că e complicat sunt cei care au niște cerințe greu de îndeplinit, ei vin și scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaștri, de sex feminin, între 6 luni și un an și două luni, nascut în zodia Leu, din tată intelectual, mamă studentă, nascut în Muntenia. Evident ca e greu așa', a detaliat Dragoș Bucur.

Celebrul cuplu a explicat încă de la bun început că atunci când au decis să adopte un copil au accesat lista copiilor greu adoptabili, ajungând astfel la Roxana, care între timp s-a integrat foarte bine în familie.

Foto: Facebook, Instagram

Citește și:

Cine e Maria Pițurcă, procuroarea care a bruscat fetița de 8 ani. Femeia câștigă extrem de mulți bani!

Sexy-asistenta de la 'Neatza' Ramona Olaru, prima declarație după ce s-a aflat că divorțează: 'Nu îl iert…'

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter