Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: "E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii"/ EXCLUSIV

Publicat pe

La 43 de ani, Dragoș Bucur este un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Vorbește despre el cu modestie și onestitate, iar despre familia lui, cu pasiune și dragoste. Prezentatorul emisiunii „Visuri la cheie (PRO TV) ne-a povestit cum decurge viața cu trei copii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cum e viața cu trei copii? Cum reușiți tu și  Dana  să  vă  descurcați  în condițiile în care aveți o fiică adolescentă  și doi preșcolari?

Dana i-a dedicat majoritatea timpului copiilor, și asta a contat enorm în modelarea mentalității lor și, în general, faptul că am petrecut amândoi timp mult alături de copii și-a spus cuvântul în relația pe care o avem acum cu ei.

Cu cine seamănă mai mult Kadri și Sofia? În care dintre ei te regăsești mai mult?

Sunt amândoi amestec din personalitățile noastre, dar în același timp cu propriile caractere. Ocazional, mă descopăr pe rând în fiecare: în încăpățânare, în veselie, lene, inconștiență și capacitatea de a improviza.

Citește și: Cum a debutat Tania Budi în televiziune în urmă cu 30 de ani:„Aveam mare încredere în calitățile mele, mi se părea că am o voce bună. Am dat probă și a doua zi eram angajată'/ EXCLUSIV

Povestește-mi un pic despre proiectul în care ești implicat împreună cu fiica ta cea mare. Cum este să joci alături  de  ea?

„Delta Neagră este un serial al cărui scenariu am început să îl scriem acum doi ani și este o poveste bazată pe relația dintre un tată și fiica lui, cu acțiunea în Delta Dunării. Este gândit pentru tineri, cu personaje fantastice și supereroi din mitologia românească,   un   fel   de „Stranger Things local.

Citește și: Alexia Eram și Mario Fresh au aniversat 4 ani de relație:„Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră'

Nu este un secret pentru nimeni că India Roxana, fetița pe care tu și Dana ați înfiat-o, este  de  etnie  romă. Știu că, de obicei, cele mai multe cupluri adoptatoare specifică din start că nu vor decât copii… blonzi. Ce v-a determinat să faceți această alegere, în condițiile în care în România discriminarea rasială este adânc înrădăcinată?

E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii, oamenii trebuie judecați după gândurile și acțiunile lor.

Citește și: Lidia Buble vorbește în premieră despre toate schimbările prin care a trecut în 2020:„Acest an a fost total neașteptat. Încă nu am terminat adaptarea'/ EXCLUSIV

Cum vă petreceți timpul liber? Tu și Dana mai aveți vreo clipă doar pentru voi doi?

E destul de complicat să găsim timp doar pentru noi, dar ne-am promis să lucrăm la asta. (zâmbește)

Un gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: "E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii"/ EXCLUSIVUn gest demn de aplaudat. Dragoș Bucur vorbește despre faptul că a adoptat un copil de etnie romă: "E o idioțenie să judeci un om după culoarea pielii"/ EXCLUSIV

Foto: PR, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter