Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: "Dragostea este soluția pentru orice moment greu"/ EXCLUSIV

Publicat pe

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut în urmă cu 16 ani. S-au căsătorit rapid și sunt împreună și astăzi, find fericiții părinți a trei copii! Actorul ne-a devăluit câteva dintre secretele unei căsnicii de durată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se întâmplă să vă mai și certați? Cine este, de obicei, primul care cedează?

Ne certăm ca toată lumea și de cele mai multe ori ne găsim la mijloc calea de împăcare.

Cine e „capul răutăților în familie, inițiatorul poznelor și cine este veriga slabă? Mă refer aici, evident, la părintele cel mai permisiv.

Facem cu schimbul, suntem pe rând „polițistul bun și „cel rău.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie:„Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu'/ EXCLUSIV

Mi se pare fabulos faptul că tu și Dana v-ați cunoscut pe stradă, iar după 5 zile v-ați căsătorit. Asta se întâmpla în urmă cu 16 ani… Nu te mai întreb dacă există dragoste la prima vedere și nici suflete-pereche, fiindcă e clar, dar vreau să-mi spui care este cheia unei relații atât de longevive.

Dana spune că dragostea este soluția pentru orice moment greu în viață și sunt de acord cu ea.

Citește și: Transformarea lui Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars. Răspunsul lui pentru oamenii care au zis că e bolnav:'Poate că sunt prea slab…'

Voi ați stat o vreme în Irlanda, unde tu ai avut filmări. V-a bătut gândul vreo clipă să rămâneți acolo sau să emigrați în altă ară? Unde altundeva v-ar plăcea să locuiți și de ce?

Da, amândoi ne gândim să plecăm în altă parte, poate într-un loc mai calm și cu mentalități mai tolerante.

Privind retrospectiv, ai face acum lucrurile altfel dacă ai putea schimba ceva în viața ta?

Așa cum ziceam, inclusiv greșelile m-au adus în punctul în care sunt acum. Da, a face câteva lucruri altfel, dar mi-ar fi teamă că a sfârși în alt punct al prezentului.

Citește și: Andra, însărcinată a treia oară? Anunțul lui Cătălin Măruță:„În perioada asta…'

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: "Dragostea este soluția pentru orice moment greu"/ EXCLUSIVDragoș Bucur și Dana Nălbaru s-au cunoscut pe stradă și s-au căsătorit după 5 zile. Secretul căsniciei de 16 ani: "Dragostea este soluția pentru orice moment greu"/ EXCLUSIV

Sursa foto: PR, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter