Drama lui Jeni Nicolau: era să moară din cauza regimului cu supă de varză. Ulterior, solista a reușit să slăbească 25 kg. Iată dieta detaliată

Publicat pe

Jeni Nicolau este la prima vedere o femeie veselă, iar cântecele sale de petrecere aduc voie bună oriunde merge. Artista nu a avut, însă, o viață ușoară. Pe lângă multele obstacole de care a avut parte, cântăreața s-a luptat cu kilogramele în plus. Dietele ținute i-au afectat sănătatea, până când a găsit formula de aur, prin care a reușit să dea jos 25 de kilograme.

Jeni Nicolau a avut de-a lungul timpului multe necazuri, de la copilăria atât de săracă că nu avea ce mânca până la imposibilitatea de a face copii sau probleme serioase de sănătate. Pe lângă toate aceste hop-uri, artista a avut de furcă și cu kilogramele în plus, împotriva cărora a luptat ani de zile fără niciun rezultat.

'Am încercat de-a lungul anilor să dăruiesc cu toată fiinţa mea. M-am golit de energie publicului, iar asta mi-a cauzat unele probleme. Am avut multe, multe kilograme în plus, scăpasem de sub control',a povestit cântăreața la Antena Stars, dezvăluind că, din cauza celebrei și temutei diete cu varză, a ajuns de urgență la spital, atât de mari au fost sacrifiile făcute de dragul frumuseții.

Dieta prin care Jeni Nicolau a slăbit 25 de kilograme

'Într-o perioadă aveam peste 30 de kilograme în plus şi consideram că nu mai am pentru cine să mai slăbesc. Dacă nu îmi luam un antrenator de fitness care să mă ajute, puteam să îmi pierd viaţa. Pentru că am luat o cură de slăbire de la cineva, în primele trei zile nu am mâncat nimic, apoi am mâncat celebra supă de varză, iar următoarele trei zile am luat nişte medicamente şi am ajuns direct în spital', a dezvăluit artista despre episodul dramatic din trecutul ei.

'Singura dieta care m-a ajutat să slăbesc 25 de kilograme a fost să fac sală şi să mănânc mai puţin' a spus artista, care a găsit, astfel, într-un final, formula de aur pentrua slăbi eficient și sănătos.

Foto: Facebook

Drama lui Jeni Nicolau: era să moară din cauza regimului cu supă de varză. Ulterior, solista a reușit să slăbească 25 kg. Iată dieta detaliatăDrama lui Jeni Nicolau: era să moară din cauza regimului cu supă de varză. Ulterior, solista a reușit să slăbească 25 kg. Iată dieta detaliată
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter