Drama neștiută a Elenei Lasconi. Acum e vedetă, dar a fost atât de săracă, că nu avea ce mânca: ”Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci”

Publicat pe
Drama neștiută a Elenei Lasconi. Acum e vedetă, dar a fost atât de săracă, că nu avea ce mânca: 'Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci'Drama neștiută a Elenei Lasconi. Acum e vedetă, dar a fost atât de săracă, că nu avea ce mânca: 'Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci'

Elena Lasconi este una dintre cele mai vechi vedete Pro Tv și autoarea unora din cele mai bune reportaje sociale. Însă pe cât de realizată este acum, pe atât de grea a fost tinerețea ei, marcată atât de lipsa banilor, cât și de un divorț, la doar 21 de ani.

Elena Lasconi face parte din echipa Pro Tv din anul 1995, când a dat probe având o competiție de circa 1400 de oameni și a câștigat. De atunci și până acum a avut o carieră fabuloasă, realizând reportaje sociale valoroase, fiind corespondent de război în Afganistan, transmițând din mijlocul minerilor, din Valea Jiului și, nu în ultimul rând, câștigând Masterchef în 2013.

Trecutul neștiut al Elenei Lasconi. În copilărie a trăit într-o sărăcie lucie

Până la aceste realizări, însă, jurnalista născută în Hațeg, în 1972, a avut parte de numeroase greutăți, care au început încă din copilărie. O copilărie de o sărăcie lucie, așa cum a mărturisit Elena în urmă cu câțiva ani.

'Sper să nu se supere mama pe mine. Am avut o copilărie în care am fost înconjurată de violenţă. (…) Mi-aduc aminte că tata a făcut rost la un moment dat de o pungă cu pulpe de pui într-un sac de sare. Din păcate, nu am putut să mâncăm pulpele fiindcă erau foarte sărate. Până la 7 ani, am trăit într-o sărăcie mare. Bunica ne dădea pâine pe care o dădeai la porci fiindcă nu aveam ce să mâncăm. Ne spunea că pâinea o să ne ajute să facem sânge grupa zero şi să fim sănătoţi', a povestit vedeta, referindu-se la pâinea neagră, care pe atunci era considerată hrană pentru porci.

Iată cea mai simplă rețetă de pulpe de pui cu cartofi la cuptor!

'Slavă cerului că în clasa întâi ne-am mutat la bloc, cu mama și cu tata, care au muncit pe brânci să nu ne lipsească nimic, chiar dacă asta însemna uneori să facă imposibilul. Mama este cel mai abil „general' pe care l-am cunoscut în viața mea, și am cunoscut unii de-adevăratelea, și cel mai bun administrator', a menționat Elena Lasconi ulterior într-un interviu pentru life.ro, unde a vorbit totodată despre divorțul traumatizant prin care a trecut.

Elena Lasconi: divorțată și cu un copil la doar 21 de ani

Elena s-a căsătorit la o vârstă fragedă, la 19 ani. La 20 de ani a adus-o pe lume pe fetița ei, Oana, iar la 21 de ani era deja divorțată, decizie pe care a luat-o cu foarte mare greutate și nu fără remușcări.

Eu eram o copilă de 18 ani, care a plecat la cununie spovedită și împărtășită, foarte curată spiritual. După doi ani s-a născut Oana, după alți doi ne-am despărțit fiindcă tot timpul ăsta am simțit că relația nu era ce ne trebuia. (…) Cu mintea de acum, aș fi divorțat a doua zi sau nu m-aș fi căsătorit deloc. Pentru că de foarte multe ori, când veneau prieteni la noi în casă, chiar dacă era evident că eu știam multe, că aveam păreri pertinente, simțeam că el e… inginer și eu… nu. Știi? Eu nu am pus niciodată etichete oamenilor pentru câtă școală au. Dar am făcut facultate după divorț', a declarat Elena Lasconi pentru life.ro.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter