Drama neștiută a talentatei Tora Vasilescu. Îngrozitor ce i s-a întâmplat în tinerețe, în timpul unui spectacol! Actrița a vorbit despre cele două avorturi care au marcat-o

Publicat pe
Drama neștiută a talentatei Tora Vasilescu. Îngrozitor ce i s-a întâmplat în tinerețe, în timpul unui spectacol! Actrița a vorbit despre cele două avorturi care au marcat-oDrama neștiută a talentatei Tora Vasilescu. Îngrozitor ce i s-a întâmplat în tinerețe, în timpul unui spectacol! Actrița a vorbit despre cele două avorturi care au marcat-o

Sunt deja câțiva ani buni de când actrița Tora Vasilescu s-a retras din viața publică, preferând să ducă o viață liniștită în casa ei din Buftea. O alegere cu atât mai potrivită cu cât aceasta a avut o tinerețe extrem de agitată, marcată de experiențe traumatizante. Într-o dezvăluire neașteptată, Tora a povestit cum a făcut avort spontan chiar în timpul unui spectacol, la 39 de ani. Dar actrița mai trecuse printr-o experiență dureroasă, în primul an de facultate.

Tora Vasilescu a avut o carieră extrem de fructuoasă în teatru și film, dar actrița acum în vârstă de 66 de ani s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor, preferând să trăiască alături de soțul ei, Alain, în liniștea casei lor din Buftea, unde cultivă fructe și legume.

Drama neștiută a actriței Tora Vasilescu. Nicio femeie nu ar trebui să treacă prin asta!

Actrița s-a retras relativ devreme din activitate, justificând gestul prin oboseala cronică după o carieră extrem de plină. Pe de altă parte, nici în viața personală nu a avut parte de prea multă liniște, din contră. Actrița care nu are copii le-a povestit reporterilor 'Acces Direct' despre episodul îngrozitor prin care a trecut înainte să împlinească 40 de ani.

'Am iubit un ofițer american, care m-a cerut de nevastă. Tatăl lui avea un teatru pe Broadway. Am ales totuși să rămân la meseria mea. Nu regret că nu am copii. Aveam 39 de ani când mi-am cunoscut al doilea soț. L-am plăcut din prima secundă. Suntem de 30 de ani împreună. În pauza unui spectacol am avut un avort spontan, eram îmbrăcată într-o rochie albă…Am avut probleme grave de sănătate', a dezvăluit actrița pensionată din teatru la doar 50 de ani.

Tora Vasilescu, despre experiența traumatizantă a primului avort

Aceasta nu a fost însă prima experiență traumatizantă de acest fel a actriței. Tora Vasilescu a povestit în urmă cu ani, la Doamne de Poveste, că în anul I de facultate a rămas însărcinată și, fiind prea tânără, a decis să renunțe la sarcină. Ce a continuat e o poveste desprinsă din filme de groază, în urma căreia actrița putea să-și piardă viața.

'Atunci era interzis avortul, chiuretajul, puteau să te prindă. A fost ceva îngrozitor, m-am dus undeva în apropierea Tulcei, într-o localitate pentru că era doctor acolo tatăl unei colege. Eu am zis că dacă plâng o să mă ajute, dar m-a refuzat. I s-a făcut milă moașei de mine care a scos trusa din spital si m-a făcut’ la ea acasă, dar pe viu. Asta se întâmpla noaptea și eu fredonam ca să nu ma audă nimeni, o melodie care era melodia mea si a fostului meu iubit. A doua zi, la 5, în tren și cu hemoragie m-am gândit ca l-am avut pe Dumnezeu lângă mine', a rememorat Tora Vasilescu.

Foto: Libertatea

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter