Drama neștiută din familia lui Connect-R: fratele lui a murit. Mama artistului a dezvăluit totul: ”S-a născut cu probleme grave la inimă”

Publicat pe

La 37 de ani, în ciuda faptului că viața lui nu a fost doar lapte și miere, Connect-R este o sursă inepuizabilă de voie bună. Desigur, zâmbetul face parte din meseria lui, dar trecutul artistului cuprinde mai multă durere decât ți-ai imagina. Familia acestuia a trecut printr-o pierdere imensă înainte de nașterea lui Connect-R.

În ultimii ani lui Connect-R nu i-a mers tocmai „ca pe roate', acesta divorțând de Misha, femeia care i-a dăruit o fetiță, acum în vârstă de aproape șase ani. Artistul este, însă, și datorită meseriei, mereu cu zâmbetul pe buze.

Drama neștiută din familia lui Connect-R

Puțini știu că trecutul său, mai precis trecutul familiei sale, nu este unul tocmai fericit. Înainte ca artistul să vină pe lume, mama acestuia a mai avut un copil, un băiețel care a murit la doar șapte luni. Se pare că nou-născutul a murit din cauza unor complicații de sănătate, care, cu mijloacele de care medicina dispunea atunci, nu a putut fi salvat.

'Noi am mai avut un copil care a murit… Copilul pe care l-am pierdut era primul nostru copil, avea şapte luni când a murit. A făcut o enterocolită acută, pe vremea aia nu era medicina avansată ca acum. S-a născut şi cu probleme grave la inimă, avea găuri… Când s-a născut Connect-R a fost o minune dumnezeiască!' a dezvăluit mama lui Connect-R în caDrul unei emisiuni tv.

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter