După ce au câștigat Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor. Detaliile care nu se vor vedea niciodată la TV

Publicat pe

Răzvan Fodor și Sorin Bontea sunt cei care au câștigat Asia Express, sezonul 3, iar pe lângă bani s-au ales cu o experiență de neuitat. Echipa câștigătoare a povestit ce se întâmplă în spatele camerele și ce nu va apărea niciodată la TV.

Telespectatorii au stat cu sufletul la gură în fața televizorului pentru a vedea cine pleacă acasă cu marele premiu de 30.000 de euro. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au format o echipă extrem de bună la Asia Express și au reușit să vină acasă învingători.

Pentru Asia Express se filmează aproximativ 3000 de ore, însă pe TV ajunge foarte puțin material. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au povestit într-un interviu pentru Adevărul ce se întâmplă în culisele emisinii Asia Express.

'Într-adevăr, sunt sute de oameni care lucrează ca aventura asta să iasă la linie, aşa. Imaginaţi-vă că dacă probele nu ar fi gândite impecabil, dacă un detaliu ar fi omis, poţi da peste cap întreaga competiţie, aşa că este obligatoriu să existe o coordonare perfectă. Nimeni nu vine în vacanţă acolo, toţi sunt pe fugă continuu: echipa de producători, Gina, co-prezentatorii, cameramanii, reporterii, asistenţii. E o cursă şi pentru ei din punctul A în punctul B, în punctul C. Se dă Rec la 7 dimineaţa cel mai târziu şi se stinge camera după ce ne găsim noi cazări şi facem interviurile despre ziua care a trecut. Nimeni din echipă nu «fură» mai mult de 5-6 ore de somn noaptea, de cazat, se cazează tot prin zonele unde suntem şi noi, adică nu găsesc chiar cele mai elegante hoteluri ci tot condiţii mai modeste, iar de mâncat…mănâncă şi ei când apucă.', a declarat Răzvan Fodor pentru sursa mai sus menționată. 

Așadar, greul nu este doar pentru concurenți, ci pentru întreagă echipă care lucrează la Asia Express.

'Ce vă pot spune e că cei din spatele camerelor sunt şi în cursă, la fel ca noi. Operatorul şi reporterul aleargă cot la cot cu noi. Seara, după ce găseam cazare şi făceam interviul de la finalul zilei, plecau şi ei să caute cazare. Da, aveau bani de hotel, dar niciodată nu ştiau unde vor dormi, pentru că depindeau de locul unde găseam noi o casă. Dimineaţa trebuiau să fie la noi înainte ca noi să ne trezim, ca să filmeze şi partea asta. Tot restul echipei a fost mereu pe drum, pe durata întregii curse.', a spus Sorin Bontea.

Citește și: Sorin Bontea, doborât de lacrimile Ștefaniei la Asia Express: 'Cel mai rău îmi pare că am ajuns în finală cu Speak și Ștefania…'

FOTO: Facebook

După ce au câștigat Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor. Detaliile care nu se vor vedea niciodată la TVDupă ce au câștigat Asia Express, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au dezvăluit ce se întâmplă în spatele camerelor. Detaliile care nu se vor vedea niciodată la TV
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter