Dureroasa poveste de dragoste a actriței Rodica Mandache. A rămas văduvă de tânără. Soțul ei a murit în condiții misterioase

Publicat pe
Dureroasa poveste de dragoste a actriței Rodica Mandache. A rămas văduvă de tânără. Soțul ei a murit în condiții misterioaseDureroasa poveste de dragoste a actriței Rodica Mandache. A rămas văduvă de tânără. Soțul ei a murit în condiții misterioase

Celebra actriță de teatru și film Rodica Mandache, ajunsă la 76 de ani, a fost dintotdeauna una dintre cele mai vesele persoane din spațiul public. Puțini știu însă că bucuria sa de a trăi ascunde și o dramă fără margini. Actrița și-a pierdut de foarte tânără soțul, pe Aurel Mihailopol, faimos fotograf al anilor 70. Femeia nu l-a uitat nici azi pe bărbatul vieții ei și nici împrejurările misterioase în care acesta a murit. Era cunoscut pentru părerile anti-comuniste. Iar drame nu s-au încheiat odată cu moartae soțului.

Celebra actriță Rodica Mandache este una dintre cele mai apreciate actrițe și profesoare de teatru și film, cariera sa întinzându-se pe zeci de ani. Mereu cu zâmbetul pe buze, actrița născută în Iași ascunde, însă, o mare dramă.

Rodica Mandache a avut o singură mare dragoste, pe soțul ei, Aurel Mihailopol, un apreciat fotograf al anilor 70. De altfel, așa s-au și cunoscut cei doi, când el venise să facă un reportaj la teatrul la care ea juca.

Drama neștiută a actriței Rodica Mandache. A rămas văduvă de tânără

După cum a relatat recent la Acces Direct, soțul ei era un om deosebit, a cărui moarte prematură a lăsat urme adânci. 'El era un geniu. Avea o putere uriaşă de a transfigura banalul. Orice lucru banal, el îl vedea altfel (…) Am fost destul de protejată în viaţa mea. Nici în ziua de azi eu nu gătesc, nu calc, nu spăl. Atunci soacra mea gătea, el gătea, avea un talent deosebit pentru toate lucrurile de care se apuca. Un talent grozav. Şi din cărţi când citeam, citeam împreună. Aşa e şi fata mea. Diana Maria seamănă foarte multe cu el.(…) A fost un şoc foarte mare, dureros. S-a resimţit multă vreme şi cred că se resimte şi acum. Atunci m-a ajutat toată lumea. Am prieteni foarte buni şi acum', a povestit Rodica Mandache.

Necazurile s-au ținut lanț: Rodica Mandache și-a pierdut soțul, apoi sora

După o iubire ca-n filme și un mariaj ce a durat 13 ani, din care a rezultat o fată, Diana Maria, acum în vârstă de 36 de ani, soțul actriței a murit. Fotograful s-a îmbolnăvit din senin, deși nu acuzase nicio problemă de sănătate până în acel moment. Așa cum a mărturisit într-un interviu din Tango în urmă cu câțiva ani, bănuielile Rodicăi Mandache se îndreaptă către comuniști, întrucât soțul ei era incomod prin opiniile fățiș anti-comuniste.

'Am avut o căsnicie de 13 ani, până când el s-a îmbolnăvit foarte grav în urma unui conflict politic. Se pare că ar fi fost iradiat, nu știu dacă a fost așa, în orice caz a murit în câteva luni, cu toate că era foarte sănătos și destul de tânăr, avea 50 de ani. (…) Nu știu cum am trecut peste asta. Nu treci singur, te trece cineva. A fost complicat, a fost ciudat, am trecut. Apoi nu a mai fost nimic la fel. După aceea au murit sora mea, călcată de mașină, și soțul surorii mele, asta din doi în doi ani se tot întâmpla și nu se mai sfârșea. A fost o perioadă grea de viață', așa și-a descris actrița cei mai grei ani.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter