Dwayne Johnson s-a căsătorit în secret. Imagini fabuloase de la nuntă

Publicat pe

Nuntă în showbiz. Dwayne Johnson s-a căsătorit în secret cu dragostea vieții lui. Actorul a fost cel care a dat marea veste și tot el a postat primele imagini de la frumosul eveniment din viața lui.

Dwayne Johnson și Lauren Hashian s-au căsătorit după 12 ani de relație, iar cei doi au împreună două fetițe. Deși sunt împreună de mai bine de un deceniu, celebrul actor abia acum s-a hotărât să o ia pe mama fetițelor sale de soție.

Frumosul eveniment a avut loc în Hawaii, într-un cadru de vis. Dwayne Johnson a purtat o cămașă albă și pantaloni de culoarea untului, iar soția lui a avut o rochie de mireasă tip sirenă care i-a pus silueta în evidență. Imaginile de la nunta celor doi sunt de-a dreptul fabuloase, iar Dwayne Johnson și Lauren Hashian au făcut anunțul că s-au căsătorit abia după ce au semnat actele. Nunta celor doi a avut loc weekendul trecut.

FOTO: Instagram, Hepta

Dwayne Johnson s-a căsătorit în secret. Imagini fabuloase de la nuntăDwayne Johnson s-a căsătorit în secret. Imagini fabuloase de la nuntă

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter