Elena Băsescu, bănuită că și-a făcut implant de gambe! Pentru prima dată, bruneta a reacționat la zvonurile despre operații estetice!

Publicat pe
Elena Băsescu, bănuită că și-a făcut implant de gambe! Pentru prima dată, bruneta a reacționat la zvonurile despre operații estetice!Elena Băsescu, bănuită că și-a făcut implant de gambe! Pentru prima dată, bruneta a reacționat la zvonurile despre operații estetice!

S-a vorbit mult despre operațiile estetice pe care Elena Băsescu și le-ar fi făcut la nivelul feței, dar niciodată nu s-a pus problema unor intervenții la nivelul corpului. Până recent, când, în urma unor imagini publicate de EBA pe o rețea de socializare, au apărit zvonuri despre un posibil….implant de gambe.

Elenei Băsescu i s-au atribuit de-a lungul timpului numeroase operații estetice la nivelul chipului, niciuna dintre ele confirmate de fiica cea mică a lui Traian Băsescu. În mod evident, fața brunetei a suferit numeroase transformări de-a lungul timpului, însă subiectul a fost unul tabu, vedeta refuzând să ofere explicații pe această temă sau să facă dezvăluiri.

Elena Băsescu, întrebată dacă și-a făcut implant de gambe. Iată ce a răspuns aceasta!

Prezentă la botezul unor prieteni alături de partenerul său, Cătălin Tomată, Elena Băsescu a publicat câteva imagini care le-au dat de gândit fanilor. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, roz, bruneta a lăsat la vedere picioarele tonifiate și atât de bine conturate, că imediat a fost bănuită de operații estetice. Unul dintre urmăritorii săi de pe Instagram a întrebat-o dacă și-a făcut implant de gambe, răspunsul acesteia venind imediat: 'le-am făcut pe bandă, în sala de fitness'.

E drept că după trei sarcini, corpul Elenei Băsescu și-a modificat structura, EBA ajungând să cântărească la un moment dat circa 90 de kilograme. Prin urmare, mezina fostului președinte a luat măsuri și, deși se ocupă personal de creșterea copiilor săi, a reușit să strecoare în programul încărcat mersul la sală. Rezultatele, iată, se văd', aceasta arătând chiar mai fit decât iubitul său cu 13 ani mai tânăr.

Foto: Instagram

Citește și:

Lidia Buble și Nicole Cherry scapă de celulită prin masaj cu beţe de bambus / De când a slăbit, iubita lui Răzvan Simion își arată trupul în poze îndrăznețe

E oficial! Andra pleacă de la VOCEA ROMÂNIEI şi va fi înlocuită de Horia Brenciu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter