Elena Ionescu a dormit în brațele lui Sonny Flame la Survivor România: "Cu o seară înainte l-am simțit că..."

Publicat pe

Elena Ionescu și-a petrecut noaptea în brațele noului concurent venit în echipa Faimoșilor, Sonny Flame. Întrebarea ce stă acum pe buzele tuturor este dacă se naște o nouă idilă la Survior România?

Elena Ionescu a dormit în brațele lui Sonny Flame la Survivor România: "Cu o seară înainte l-am simțit că..."Elena Ionescu a dormit în brațele lui Sonny Flame la Survivor România: "Cu o seară înainte l-am simțit că..."

După ce în tabăra Războinicilor, doi dintre concurenți, Karina și Andrei, au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat, după imaginile cu Grațiela Duban și Ghiță, se pare că o nouă idilă ia naștere la Survivor România.

Citește și: Elena Ionescu a leșinat la Survivor! „Nu știu ce mi s-a întâmplat.Am simțit o durere…”

După ce a acuzat-o în repetete rânduri pe Grațiela Duban că este favorizată de băieți pentru că doarme în brațele lor, Elena Ionescu se apropie acum de concurentul recent ajuns în tabăra Faimoșilor. Camerele cu infraroșu au suprins imaginile, în care se observă că cei doi împart aceeași saltea și sunt extrem de apropiați.

Până acum, Elena Ionescu obișnuia să doarmă cu prietena sa Asiana. Din ultimele imagini reiese, totuși, că fosta gimnastă a dormit singură, iar Elena Ionescu cu Sonny Flame.

Citește și: Andrei și Karina de la Survivor au dat frâu liber sentimentelor.S-au sărutat pasional în fața camerelor

Elena Ionescu, despre Sony Flame: „Își trece peste durere ca să ne fie tuturor bine

În plus, Elena Ionescu a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegului ei, ceea ce se întâmplă foarte rar în cazul concurentei, notează wowbiz.ro.

'Cu o seară înainte l-am simțit că îl doare foarte tare mâna și cu toate astea că își dorește foarte tare să intre, să ne ajute, să nu rămână pe tușă, ceea ce e foarte important. Are o ambiție și își trece peste durere și peste orice ca să ne fie tuturor bine și să nu pară genul care se exclude…', le-a spus Elena despre Sonny celorlalți colegi.

Sursa foto: Facebook, Captură Kanal D, Instagram

Citește și: Elena Ionescu, revoltată după ce a fost marginalizată de Faimoși la Survivor: „Pentru că nu sunt în grațiile băieților precum Grațiela Duban și că nu dorm noaptea lângă ei?”

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter