Elena Ionescu, declarație-șoc despre fostul ei soț și ”noua” cucerire a acestuia: ”E fosta lui iubită. E domnișoara cu care el a fost înaintea mea!”

Publicat pe
Elena Ionescu, declarație-șoc despre fostul ei soț și 'noua' cucerire a acestuia: 'E fosta lui iubită. E domnișoara cu care el a fost înaintea mea!'Elena Ionescu, declarație-șoc despre fostul ei soț și 'noua' cucerire a acestuia: 'E fosta lui iubită. E domnișoara cu care el a fost înaintea mea!'

Elena Ionescu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că divorțează de soțul ei, la doar un an și jumătate de la nuntă, dar iată că surprizele nu se opresc aici. Artista a mai făcut o dezvăluire bombă, declarând că noua iubită a lui Dragoș e, de fapt, cea cu care acesta s-a iubit înainte să o cunoască pe ea.

Nimeni nu se aștepta ca Elena Ionescu să divorțeze de soțul ei, Dragoș, fix când părea că totul merge ca pe roate. Cei doi, părinții unui băiețel, au decis să meargă pe drumuri separate din motive doar de ei știute.

Dar iată că, ușor-ușor, despărțirea capătă proporții de telenovelă, căci Elena Ionescu a venit cu o declarație-șoc. După ce recent fostul ei soț a fost surprins cu o blondină sexy, bruneta a dezvăluit că respectiva este, de fapt, o fostă iubită a lui Dragoș, femeia cu care acesta s-a iubit înainte să o cunoască pe ea.

 'E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea… E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii.. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Căsnicia cu mine a unit două persoane care şi-au dat seama că sunt potriviţi. Doamne ajută să fie fericiţi! Povestea e lungă…', a declarat Elena la o emisiune tv.

Elena Ionescu a divorțat de soțul ei după un an și jumătate de la nuntă

La puţin peste doi ani de când s-au cunoscut şi un an şi jumătate de la nuntă, Elena Ionescu şi soţul ei, Răzvan, au decis să apuce pe drumuri separate.

Da, am divorţat! Luna trecută am decis împreună cu Dragoş, de comun acord, să ne despărţim. Am vrut să ţinem totul secret pentru că genul acesta de lucruri sunt uneori personale, dar trebuie să găsim puterea să mergem mai departe! (…) Ne-am aşteptat să se întâmple asta? Nu.. dar nu suntem nici primii, nici ultimii care se despart. Totul s-a întâmplat foarte repede între noi, ne-am cunoscut, ne-am îndrăgostit şi în 6 luni am rămas însărcinată cu Răzvănel.

 Foto: Instagram

Citește și:

Divorțul și suferința și-au pus amprenta! Claudia Pătrășcanu a slăbit îngrijorător după separarea de Gabi Bădălău

Adelina Pestrițu a dat vestea despre al doilea copil cu Virgil Șteblea: 'Am lucrat la asta intens în ultima vreme'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter