Ella de la Puterea Dragostei a făcut plângere penală împotriva Andrei Voloș și a Biancăi Comănici: "Nu sunt bătaia voastră de joc"

Publicat pe

Ella de la Puterea Dragostei este la cuțite cu Andra Voloș și Bianca Comănici. Războiul dintre cele trei foste concurente a atins un nou nivel, Ella depunând plângere penală. Iată ce s-a întâmplat, de fapt!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandalul dintre Ella și Andra Voloș atinge noi cote. Cele două foste concurente nu doar că nu au îngropat securea războiului, dar scandalul dintre ele s-a întețit și mai tare. Mai mult, și Bianca Comănici ar fi în conflict cu fosta parteneră a lui Jador.

Până la urmă, Ella de la Puterea Dragostei nu a mai suportat jignirile care i s-au adus din partea celor două foste concurente și a decis să facă reclamație la poliție.

Ella de la Puterea Dragostei: „Vă înjosiți foarte mult”

În plus, Ella susține că acum ar avea telefonul ascultat și subliniază că are multe înregistrări cu jignirile care i s-au adus.

„Nu uitați să aveți caracter și să fiți femei, pentru că vă înjosiți foarte mult venind aici și vorbind neadevăruri. Pentru că voi nu vorbiți cu dovezi. Eu am dovezi, dar nu mă cobor la nivelul ăsta. Eu nu vin aici să vorbesc pe nimeni, dar deja mă irită. Eu îmi văd de viața mea, nu mă văd cu bărbații voștri că nu îmi trebuie bărbații voștri că am bărbați ok, oameni ok, băieți singuri, inteligenți.

A și încă ceva, că am înțeles că eu ies cu bărbații femeilor și mă trag din mașini. Niciodată! Dacă am ieșit cu un bărbat cu care am colaborat, probabil și voi vă doreați să ieșiți, dar nu iese oricine cu oricine la masă. Unii se respectă prea mult și nu ies cu oricine și orice. Mă judecați pentru că mă sunați noaptea târziu, mă amenințați, mă înjurați și nu am apucat pe domnișioara Bianca să o înregistrez ca să vedeți cât de frumos vorbește ea de fapt. Nu a existat nicio provocare. Ea și-a dorit să îmi vorbească urât. Am făcut pe calea asta o plângere”, a transmis Ella.

Ella: „Veți răspunde în continuare pe cale legală”

Ella de la Puterea Dragostei a subliniat că nu mai este dispusă să asculte nicio amenințare și că totul este înregistrat, astfel că are dovezi concludente care să o sprijine în demersul său.

Andra, nu ai fost sunată de un prieten al meu, ci de un polițist care ți-a vorbit frumos. Eu nu mai suport, m-ai amenințat de foarte multe ori, mi-ai dat bărbat la telefon să mă amenințe. Există convorbirea, mulțumesc lui Dumnezeu că mă cunosc cu un colonel de la SRI și ne-a ajutat să recuperăm toate înregistrările. Dacă veți continua, veți răspunde în continuare pe cale legală.

Telefonul este ascultat. În momentul în care mă veți suna, veți fi sunate de poliție. Opriți-vă, că dacă dau drumul la înregistrări… Eu înregistrez pentru că vreau să am chestiile astea, nu ca să le arăt public aici, ci ca să vă arăt adevărata față. Voi nu aveți subiecte, veniți și vorbiți despre o persoană care a fost controversată. Și eu pot să spun de Bianca că e criminală, de Andra că e criminală, dar am dovezi? Nu! Opriți-vă să denigrați dacă nu aveți dovezi. Nu mă puneți să vorbesc, că știu prea multe. Dacă bărbații voștri nu vă respectă, nu e vina mea. Reveniți-vă și nu vă mai comportați ca niște fete venite din alte părți. Cu asta m-am oprit și nu vă mai dau replica, am lucruri mai multe importante decât să vorebesc despre voi.

Ella de la Puterea Dragostei a făcut plângere penală împotriva Andrei Voloș și a Biancăi Comănici: "Nu sunt bătaia voastră de joc"Ella de la Puterea Dragostei a făcut plângere penală împotriva Andrei Voloș și a Biancăi Comănici: "Nu sunt bătaia voastră de joc"

Am tăcut, e un Dumnezeu sus care e martor. Eu nu vorbesc dacă nu am dovezi, mai bine stau acasă decât să spun minciuni. Vă repet, am fost la poliție si am făcut plângere că m-a amenințat și aici în platou, există acolo în dosar. Veniți cu probe! Iar viața mea privată, nu este treaba voastră. Mă întâlnesc cu cine vreau, vorbesc cu cine vreau, nu sunt logodită, nu sunt căsătorită. Noi am mers la poliție in secunda în care am iesit din studio si omul ăla a zis „bă, ce comportament de femei ușoare'. Nu e normal! Nu eu te-am sunat pe tine, Andra, nu mă interesează că nu vă duce capul că vorbiti de asa ceva, dar nu mai vorbiti de mine, nu sunt bătaia voastră de joc„, a mai spus Ella sigură pe sine.

Ella susține că are dovezi clare

Ella subliniază că adevărul este de partea ei și că ar avea foarte multe de spus la adresa Andrei Voloș, însă preferă să mențină tăcerea pentru moment.

Andra, uita-te la mine! Știi ca stiu multe despre tine, cu dovezi clare. Si s-ar putea sa prietenii mei sa vorbeasca despre tine la un moment dat, cu dovezi clare. Alb pe negru! Dar nu o să fac asta, o să facă ei probabil, dacă nu vei înceta.

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre relația lui Alex Bodi cu Daria Radionova:”Niciun bărbat nu ar trebui să facă…”

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, declarații tranșante despre arestarea lui Alex Bodi:„Putea face bani mai inteligent'

Citește și: Andra Volos și Ella de la Puterea Dragostei, jigniri și amenințări reciproce:”Lasă că ne întâlnim noi!”

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:„Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit'

Mi-a zis că am fața ca șanțurile din organul ei genital. Asta este replică de femeie? Eu zic aici pentru că lumea nu știe ce vocabular au oamenii pe care ei îi suțin. Dacă sunteți de mahala, duceți-vă în mahala!'. a transmis Ella. 

Ella: „Am demnitate și caracter”

Ella a ținut să mai precizeze că nu a avut nicio legătură cu Bogdan Mocanu, fostul iubit al Andrei Voloș. 

„Cu Andra s-a pornit de la un „bună' cu Bogdan. Eu nu aș putea niciodată să mă dau la prietenul fostului, pentru că am demnitate și caracter, nu am nicio treabă cu băiatul ăla”, a conchis fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter