Ellen Page se declară transgender. Actrița și-a schimbat deja numele și a devenit Elliott Page: "Iubesc cine sunt"

Publicat pe

Actrița Ellen Page, cunoscută pentru interpretările din „Juno' şi din serialul „The Umbrella Academy' se declară transgender. Vedeta de la Hollywood și-a anunțat fanii că și-a schimbat și numele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actrița Ellen Page, îndrăgită de public pentru talentul său a anunțat că este transgender. Mai mult, și-a schimbat numele în Elliott Page. Se descrie ca transgender şi non-binar, adică identitatea sa de gen nu este nici masculină, nici feminină.

„Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans”

Vedeta nominalizată la Oscar a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect: „Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ ei şi numele meu este Elliot.

Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie'.

„Depun eforturi pentru o societate mai iubitoare şi egală”

Page a ținut să menționeze că s-a lăsat inspirat de mai multe persoane din comunitatea trans, iar acum, „în sfârşit, iubesc cine sunt suficient pentru a urmări adevăratul eu'.

„Mulţumesc pentru curajul vostru, generozitatea şi efortul necontenit de a face această lume un loc mult mai incluziv şi empatic. Voi oferi tot ajutorul pe care pot să îl dau şi voi continua să depun eforturi pentru o societate mai iubitoare şi egală', a conchis Elliot Page.

Ellen Page se declară transgender. Actrița și-a schimbat deja numele și a devenit Elliott Page: "Iubesc cine sunt"Ellen Page se declară transgender. Actrița și-a schimbat deja numele și a devenit Elliott Page: "Iubesc cine sunt"

Nick Adams, director al organizaţiei GLAAD, susţinător al comunităţii LGBTQ, a precizat că Page va fi o sursă de inpirație pentru mulți de acum încolo. „Va fi o sursă de inspiraţie pentru nenumăraţi oameni trans şi non-binari. Toate persoanele transgender merită şansa de a accepta cine suntem. Astăzi, îl sărbătorim pe remarcabilul Elliot Page'.

Elliot Page va juca în continuare în serialul de succes „The Umbrella Academy' de pe Netflix.

În vârstă de 33 de ani, s-a făcut remarcat în mai multe producții dintre care amintim: „Inception', „Whip It!', „Flatliners', „Hard Candy', „Tallulah' şi „Freeheld'.

Sursa foto: Hepta, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter