Emil Rengle, câștigător Românii au Talent 2018! Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro: și-a propus să-și ia casă, dar...

Publicat pe

Emil Rengle este o voce puternică a generației sale. Celebrul coregraf a reușit rapid să ajungă la inima telespectatorilor, iar acum a bătut palma cu Kanal D. Emil Rengle are o viață interesantă, iar acesta a vorbit, în exclusivitate, pentru Revista VIVA! despre viața lui din prezent, dar și cum s-a schimbat de-a lungul timpului.

Cum s-a schimbat viața ta după ce ai câștigat concursul de talente, anul trecut?

Total. Sau, cum tot obișnuiesc să spun, mi-a dat un restart la viață. Mi-a dat și mai mult curaj, dar și confirmarea că sunt pe drumul cel bun în tot ceea ce fac și sunt. Dincolo de premiu și de popularitate, am ajuns la inimile oamenilor și le-am câștigat încrederea, iar asta contează cel mai mult pentru mine. După, am simțit că toate lucrurile s-au așezat acolo unde trebuie. A fost cel mai important moment din viața mea de până acum, asta în mod cert.

Ce ai făcut cu banii câștigați atunci?

Banii câștigați sunt încă în bancă, într-un Saving Account, și așteaptă să fie investiți la momentul oportun în ceva ce are cu adevărat însemnătate pentru mine.

Mi-ai spus vara trecută, când am făcut un interviu, că vrei să-ți cumperi casă. Ai reușit?

Nu, nu am reușit încă. Planul nu s-a schimbat, însă între timp am decis să-mi deschid în Oradea o prima școală de dans, iar aceasta îmi ocupă extrem de mult timp și energie. Așa că am pus pe hold proiectul casă, care e și el unul destul de solicitant. (zâmbește) Toate la momentul potrivit.

Coperta VIVA! septembrie

Coperta VIVA! septembrie

Mulți ani i-ai petrecut în străinătate. Ai mai avut colaborări internaționale, în ultima perioadă?

Chiar acum răspund la aceste întrebări din Los Angeles. Am venit aici la cursurile intensive de dans pe tocuri ale lui Yanis Marshall, coregraful vedetelor din America. Sunt foarte recunoscător, bucuros și entuziasmat că am ajuns aici și că învăț de la cei mai buni. Asta e ceva ce am făcut și fac tot timpul: mă antrenez și învăț de la cei mai buni din lume. Sunt experiențe care nu pot fi descrise, însă îți schimbă total lumea și pun totul în perspectivă. Cred, de altfel, că, în orice domeniu ne-am afla, e important să creștem constant, să ne schimbăm rutina cât mai des și să ne provocăm pe noi înșine constant. Doar așa putem deveni mai buni și să ne apropiem mai mult de visele noastre.

Ai fost concurent, acum te afli într-o postură extrem de importantă, aceea de jurat. Ai acceptat imediat această propunere, cum a fost?

Mă simțeam pregătit de mult timp să mă aflu în scaunul de jurat al unei emisiuni în care se jurizează dansul. Fac dans profesionist de la șapte ani și am făcut-o tot timpul cu pasiune. Știu ce înseamnă munca, perseverența și dedicarea, fără de care nici nu poți, de altfel, să faci dans. Acum, din postura de jurat, asta îmi doresc cel mai mult: să împing și să încurajez oameni talentați să creadă în visul lor și să-l urmeze cu toată pasiunea. Pentru mine au contat foarte mult oamenii care m-au stimulat când eram eu însumi, la început, și mă onorează cu atât mai mult oportunitatea care mi se oferă: să pot să sprijin și eu, la rândul meu, într-un fel sau altul, dansatori aflați la început de drum.

FOTO: Facebook

Emil Rengle, câștigător Românii au Talent 2018! Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro: și-a propus să-și ia casă, dar...Emil Rengle, câștigător Românii au Talent 2018! Ce a făcut cu premiul de 120.000 de euro: și-a propus să-și ia casă, dar...
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter