EXCLUSIV! Anamaria Prodan, cel mai sexy & stylish pictorial de până acum! Imagini neașteptate cu sexy-impresara!

Publicat pe
EXCLUSIV! Anamaria Prodan, cel mai sexy & stylish pictorial de până acum! Imagini neașteptate cu sexy-impresara!EXCLUSIV! Anamaria Prodan, cel mai sexy & stylish pictorial de până acum! Imagini neașteptate cu sexy-impresara!

Anamaria Prodan a fost una dintre cele mai mediatizate vedete în ultima perioadă, după ce momentul în care i-a aplicat un pumn lui Dan Alexa a devenit viral. Iată că impresara continuă demonstrațiile de forță, dar de data aceasta în VIVA!. Vă prezentăm o serie de imagini de colecție cu sexy-impresara.

Fără doar și poate, Anamaria Prodan a fost una dintre cele mai mediatizate vedete în ultima vreme, după ce imaginile în care îl lovește pe Dan Alexa au devenit virale. Momentul în care, la finalul meciului dintre Astra și FC Botoșani, Anamaria Prodan i-a dat un pumn  antrenorului Astra, Dan Alexa, pe care îl și impresariază, a stârnit deopotrivă indignare și hohote de râs.

 

coperta VIVA! august

coperta VIVA! august

 

Iată că Anamaria Prodan continua demonstrația de forță, dar de data aceasta nu a avut nimeni de suferit. Impresara a pozat pentru VIVA! într-o serie de ipostaze în care nu ai mai văzut-o până acum, cu toate că una dintre fotografii, realizate, culmea, înainte de incidentul cu Dan Alexa, te va trimite cu gândul la asta.

Cum a explicat Anamaria Prodan gestul neașteptat față de Dan Alexa

„Eu sunt mai nervoasă, mai vulcanică. Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că-mi ia fața Halep! M-am gândit să scrie presa despre mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledonul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât!', a declarat Anamaria Prodan despre motivele care au stat la baza furiei împotriva lui Dan Alexa, pe care îl și impresariază.

Foto: VIVA!, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter