EXCLUSIV! Imagini pe care nu le-ai mai văzut până acum cu Mădălina Manole și lucruri neștiute despre artistă

Publicat pe
EXCLUSIV! Imagini pe care nu le-ai mai văzut până acum cu Mădălina Manole și lucruri neștiute despre artistăEXCLUSIV! Imagini pe care nu le-ai mai văzut până acum cu Mădălina Manole și lucruri neștiute despre artistă

Ar fi fost acum în febra Sărbătorilor, alături de familie și de fiul său în vârstă de nouă ani. Ar fi fost ocupată cu concerte, ca orice artist la final de an, iar în 2019 ar fi împlinit 52 de ani. Mădălina Manole a avut parte de alt destin, din păcate. Destin pe care nu l-ar fi ghicit nimeni în 2002, când a realizat o ședință foto pentru VIVA!, în fix aceeași lună în care, peste opt ani, avea să plece dintre noi.

Mădălina Manole și-a pus capăt vieții în vara lui 2010, în aceeași zi în care s-a născut, 14 iulie, zguduind o țară întreagă cu dureroasa veste. A lăsat în urmă un fiu, Petru Mircea Jr., care nu avea încă un an când artista a decedat. S-au scris mii de știri despre tragicul eveniment, s-au vehiculat numeroase ipoteze, s-au tras atâtea concluzii…Scopul acestui material este acela de a vă aduce aminte despre o Mădălina Manole veselă, fericită, sexy și optimistă.

În 2002, artista a realizat o ședință foto pentru revista VIVA!, fiind într-o formă de zile mare, atât fizic, cât și ca stare de spirit. Ședința foto, realizată chiar în luna în care, peste opt ani, artista avea să se sinucidă, releva o femeie de 35 de ani îndrăgostită de viață.

În cadrul materialului, Mădălina a făcut o serie de declarații inedite, povestind cum a ajuns să aibă părul roșcat: 'Podoaba mea capilară are o poveste interesantă. Aproape în toți anii de școală generală și de liceu am avut părul foarte scurt, o tunsoare băiețească. Abia la terminarea celor 12 clase am ajuns la performanța de a avea două frumoase cozi împletite. Apoi, cât timp am lucrat la Aeroportul Otopeni, o perioadă cam de patru ani, am încercat nenumărate tunsori și culori de păr, de la blond la brunet. Într-un final m-am hotărât la o nunață din gama roșcatului.'

Ce declara Mădălina Manole în urmă cu 16 ani: 'Băieții mă întrebau mereu ce sport practic'

Întrebată ce face pentru a se menține suplă, cântăreața a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate.  'În copilărie am fost o puștoaică destul de dolofană, care stătea tot timpul cu nasul în frigider, spre disperarea părinților mei. Pe la 17 ani aveam deja 68 de kilograme, iar băieții mă întrebau mereu ce sport practic de sunt atât de dezvoltată. Așadar, răspunsul la întrebare este unul singur: îmi impun să nu mă ating de prea multe bunătăți. Excepție fac doar Sărbătorile, când nu mai țin cont de nimic și mănânc tot ce-mi poftește inima. Mi-am mai creat o regulă pe care încerc să nu o încalc: fac aproape în fiecare zi cam 40 de minute de gimnastică', declara Mădălina pentru VIVA! în urmă cu 16 ani, într-o zi petrecută pe litoral, la Mamaia, fără griji și cu mult optimism.

Aceasta este singura ședință foto pe care Mădălina Manole a realizat-o pentru VIVA!, alături de cea din 2010, surprinsă acasă la artistă, cu doar câteva luni înainte să se sinucidă. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter