Familia s-a reunit! După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a petrecut o zi întreagă alături de Victor Slav!

Publicat pe

De când este din nou singură, Bianca Drăgușanu are și mai mult timp pentru fetița ei, Sofia. Vedeta și Victor Slav fac tot posibilul ca micuța să nu simtă lipsa lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai au nimic de împărțit, iar principalul lor scop este ca Sofia să fie fericită și să aibă o copilărie frumoasă. Fostul prezentator TV este binevenit în casa vedetei de fiecare dată când vrea să o vadă pe fetiță.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre cazul Victor Slav-Poliția Română, după ce fostul ei soț a fost prins drogat la volan: „A fost terfelit de toată lumea! Și-a luat avocat și…”

Probabil că nu-i este deloc ușor să treacă peste dezamăgirea provocată de Alex Bodi, așa că Bianca Drăgușanu își canalizează toată atenția asupra Sofiei. Micuța a venit în București, iar acesta este un bun prilej pentru a petrece timp împreună de părinții ei.

Bianca Drăgușanu a postat pe una dintre rețelele de socializare câteva video în care i se poate auzi vocea lui Victor Slav. Cei doi fac tot posibilul ca să aibă o relație bună de dragul fiicei lor.

Familia s-a reunit! După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a petrecut o zi întreagă alături de Victor Slav!Familia s-a reunit! După despărțirea de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a petrecut o zi întreagă alături de Victor Slav!

Victor Slav are o relație cu o blondă sexy

După divorțul de Bianca Drăgușanu, Victor Slav și-a văzut de viața lui. A avut o relație de câteva luni cu Raluca Silea, apoi a cunoscut o nouă femeie. Blondina din viața lui Victor Slav stă departe de ochii curioșilor și își văd de relația lor în liniște.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit din nou de Alex Bodi, după ce acesta a părăsit-o pentru Daria Radionova.

Citește și: Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa fostului soț, implicat într-o nouă relație. Replica tranșantă a lui Alex Bodi: „Dacă preferi aurul în loc de noroi…”

FOTO: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter