Fanii nu i-au uitat! Ce fac și cum arată Alin Oprea și Tavi Colen de la Talisman, la 13 ani după ce s-au despărțit cu scandal!

Publicat pe
Fanii nu i-au uitat! Ce fac și cum arată Alin Oprea și Tavi Colen de la Talisman, la 13 ani după ce s-au despărțit cu scandal!Fanii nu i-au uitat! Ce fac și cum arată Alin Oprea și Tavi Colen de la Talisman, la 13 ani după ce s-au despărțit cu scandal!

La începutul anilor 2000, orice suferință amoroasă se trata cu o singură melodie: 'Atât de singur', hitul trupei Talisman. Alin Oprea și Tavi Colen au pus însă capăt colaborării cu un scandal de toată frumusețea. Iată ce s-a ales de cei doi cântăreți, după separarea din 2006.

În 1996 a luat naștere trupa Talisman, avându-i ca soliști pe Alin Oprea și Tavi Colen. Melodia lor, 'Atât de singur', s-a bucurat de un succes fabulos, nicio suferință din dragoste nefiind tratată, în 2000, altfel decât pe versurile acestui hit. În 2006, însă, cei doi cântăreți au pus punct colaborării, o data cu decizia lui Tavi Colen de a părăsi trupa. Deși inițial nu a vrut să dezvăluie motivele plecării, se pare ca la baza deciziei au stat banii și comportamentul soției lui Alin, așa cum a mărturisit în urmă cu câțiva ani la Pro Tv: 'Eu l-am rugat (nr. pe Alin Oprea) să facă trei lucruri ca să continue. Vreau să îi aduc aminte cele trei condiții pe care l-am rugat să le îndeplinească pentru ca noi să putem continua cu această formație. L-am rugat așa… 1 Nu doream să mai bea alcool înainte de spectacol. A doua rugăminte. L-am rugat să nu mai vină cu soția la concerte, nu din cauză că nu-mi plăcea fața ei sau că aveam altercații. Aveam momente în care Larisa îmi explica cum să cant, cum să merg, cum să mă îmbrac și chestia asta m-a deranjat foarte tare. (…) Nu din motive prietenești i-am spus să nu mai vină cu ea, ci din motive profesionale. Să vină cu ea la concerte, să stea în sală, nu în culise. A treia condiție este un pic mai delicată. Eu am un contract pe care din păcate nu am putut să vin să vi-l arăt'.

Cu ce se ocupă acum Alin Oprea și Tavi Colen

Alin Oprea continua să cânte în trupa Talisman și are o căsnicie fericită cu soția lui, Larisa. De altfel, cuplul care are doi copii, Melissa, studentă la Londra, și Adrian, împlinește luna aceasta 20 de ani de la nuntă.

Spre deosebire de fostul său coleg de trupă, Tavi Colen a avut o viață amoroasă ceva mai turbulentă. A fost căsătorit vreme de doi ani cu Irina, legătura oficiindu-se în cadrul emisiunii Surprize Surprize, în 2002, a avut apoi un mariaj cu Elena, care a rezultat într-un băiețel, Mario (12 ani) și într-un divorț, în 2011, iar de câțiva ani este foarte fericit alături de Emma Ștefan, cu circa 20 de ani mai tânără, cu care a participat la selecția națională Eurovision 2017.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter