Fenomenul Arsenie Boca! Poveștile incredibile ale vedetelor care s-au rugat la mormântul făcător de minuni al Părintelui

Publicat pe
Fenomenul Arsenie Boca! Poveștile incredibile ale vedetelor care s-au rugat la mormântul făcător de minuni al PărinteluiFenomenul Arsenie Boca! Poveștile incredibile ale vedetelor care s-au rugat la mormântul făcător de minuni al Părintelui

Din ce în ce mai multă lume merge în vizită la mormântul lui Arsenie Boca, de la Mănăstirea Prislop. Se vorbește mult despre minunile atribuite acestuia, spațiul devenind loc de pelerinaj și pentru vedetele credincioase sau în căutare de miracole. Iată celebritățile care au ajuns la Prislop și cum le-a schimbat viața experiența.

Devenit unul dintre cele mai cunoscute figuri din istoria Bisericii în România, Părintele Arsenie Boca a intrat în legendă, la nici 30 de ani de la moartea sa. Mii de pelerini vizitează anual mormântul Părintelui de la Mănăstirea Prislop, în căutarea unui semn divin sau a unui miracol. Fenomenul Arsenie Boca, căruia i-au fost atribuite mii de miracole, nu le-a lăsat indiferente nici pe vedetele credincioase, așa că mare parte din showbizul autohton a ajuns măcar o dată la Prislop să se roage.

Poveștile incredibile ale vedetelor care au vizitat mormântul lui Arsenie Boca

În urmă cu câțiva ani, Daniel Buzdugan, cunoscut pentru setea sa de călătorii, a avut parte de o întâmplare la granița cu miracolul, după ce a vizitat mormântul lui Arsenie Boca. Vedeta a povestit totul de-a fir a păr pe Facebook: 'Am să vă povestesc azi despre o întâmplare, ce a avut loc la câteva ore după ce am fost la Arsenie Boca. Era pe data de 7 ianuarie, anul acesta. Era chiar in ziua de Sf. Ion, o zi geroasă -25 de grade. Fiind foarte frig, la Mănăstirea Prislop nu era prea multă lume. Drumul mi s-a părut de basm. (…) Nimic nu prevestea nenorocirea prin care era să trec…. Se făcuse ora 01.00 şi m-am dus să fac un duş. N-am apucat să intru în cadă pentru că am alunecat pe gresia care era udă. Am căzut din picioare la pământ într-o fracţiune de secunda. În cădere m-am izbit cu capul de cadă şi apoi de gresie. Am ameţit şi am început să văd negru în faţa ochilor, am realizat că ăsta poate fi finalul… Simţeam cum mă lasă puterile. Mă luase frica. Frica de moarte, şi pentru că nu eram pregătit pentru ce va urma. Am început să mă rog încontinuu: «Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieşte-mă pe mine păcătosul, robul tău Daniel», şi «Sfinte Părinte Arsenie Boca, roagă-te pentru mine», pânâ mi-am revenit cât de cât. Nu-mi venea să cred ce mi se întâmplase şi mai ales cât de rapid a fost totul, fulgerător. După un timp am realizat că mâna dreaptă parcă nu mai exista. Îmi sărise din umăr şi nu mai puteam s-o bag înapoi, n-o mai puteam mişca. Eram speriat să nu fac cangrenă şi să se ajungă la amputare…. Apoi au venit cei de la 112, iar la Spitalul Judeţean din Deva mi-au băgat mâna în umărul care era făcut praf. Am ajuns la Bucureşti unde a urmat o operaţie de 5 ore, cu cui de titan, ca să fie treaba bună. (…)Mi-am dat seama că nu întâmplător am păţit chestia asta la câteva ore de la prima mea vizită la mormântul părintelui Arsenie Boca. Azi este ziua lui de naştere. Părinte Arsenie roagă-te pentru noi cei păcătoşi. Amin!'.

Printre vedetele care au vizitat mormîntul lui Arsenie Boca se numără și Costi Ioniță, despre care se spune că s-a schimbat mult în ultimii ani, trecând la o viață dominată de meditație și încununată de succes, după cum dovedește succesul internațional din ultimii ani.

După ce a aflat de minunile atribuite părintelui Arsenie Boca, Mihai Trăistariu a dat și el o fugă la Mănăstirea Prislop, pentru a se ruga. Artistul a înfruntat o coadă infernală pentru a ajunge să se roage la mormântul făcător de minuni. Stăm la coadă la mormântul lui Arsenie Boca ! O să-l rog să vorbească cu Doamne-Doamne să mă ajute să câștig într-o zi locul I la Eurovision pentru România. O să-i mai cer să-mi reușească proiectul eMenTi ZOO, prin care voi lupta pentru libertatea animalelor ținute captive în Grădinile Zoologice, ori pentru animalele chinuite de pe străzi. Apoi o să-mi doresc să scot, cu şcoala mea de muzică – eMenTi STAR Academy, cele mai bune 5 voci pe care le-a dat România vreodată ! O să mă rog apoi pentru fraţi, prieteni, sănătate şi … linişte. Restul ni le facem cu mâna noastră. Doamne ajută!', a consemnat pe Facebook Mihai Trăstariu după ce a imortalizat sutele de oameni alături de care aștepta să ajungă la celebrul mormânt.

Vezi care sunt cele 7 minuni ale lumii!

Roxana Vancea este una dintre cele mai credincioase vedete, aceasta recunoscând că a vizitat în repetate rânduril mormântul lui Arsenie Boca. 'Am fost la ziua unei prietene la Geoagiu Bai. Am fost şi la Arsenie Boca, dar nu pentru că e o modă, ci pentru că fac asta de mai mulţi ani. Bunicii mei mi-au insuflat acest lucru', a  declarat bruneta sexy la o emisiune TV.

Printre vedetele care au vizitat des Mănăstirea Prislop se numără Denisa și Raluca de la Bambi. După cum au povestit pentru Dan Capatos, fetele au încălcat Regula, luând ca suvenir pietricele de la mormântul Părintelui. Ulterior, totul le-a mers pe dos, așa că s-au întors la Prislop să returneze pietricelele. 'Am fost de 5 ori până acum la mănăstirea lui Arsenie Boca. Am citit despre oameni care pățeau tot felul de lucruri pentru că luau flori de la mormântul părintelui… Am luat pietricele și pentru prieteni, apoi le-am strâns de la toată lumea și ne-am întors la mormântul părintelui să le ducem înapoi. O măicuță ne-a spus că nu am făcut bine să ducem pietricelele acasă', au relatat fetele de la Bambi.

Foto: Instagram, Libertatea 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter