Fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav stă la Deva, alături de bunica sa. Ce se va întâmpla cu Sofia când va împlini 3 ani

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt extrem de ocupați, iar fetița lor, Sofia Natalia, locuiește la bunica ei, la Deva, acolo unde are parte de cea mai bună îngrijire și educație. Mama Biancăi Drăgușanu, Madi, are grijă de Sofia.

S-au despărțit în urmă cu aproape un an, iar de atunci scopul lor este de a o face cea mai fericită pe fetița lor. Victor Slav și Bianca Drăgușanu au rămas relații foarte bune de dragul Sofiei Natalia. Micuța are 2 ani și 7 luni, iar părinții ei se topesc după ea. Victor Slav a fost invitat la Interviurile VIVA!, unde a mărturisit că atunci când Sofia va împlini 3 ani se va muta în București, unde va merge la grădiniță.

Distanța între București și Deva este foarte mare, iar Victor Slav o vede pe Sofia la două, trei săptămâni. Distanța mare și programul încărcat pe care îl are nu-i permit să meargă în vizită mai des.

'A mea este la Deva. O văd o dată la două, trei săptămâni. Stă la curte. Mâncarea de acolo este mâncare de casă. Fetița mea are 2 ani și 7 luni. În momentul de față este OK așa. La 3 ani ne-am gândit să o dăm la grădiniță. Acum căutăm grădinița perfectă. Este bine acolo, pentru că este apropiată și de verișorii ei. Este greu că nu pot să mă duc acolo să o văd la două, trei zile, pentru că avem și noi filmări', a declarat Victor Slav la Interviurile VIVA!.

Bianca Drăgușanu a fost criticată în repetate rânduri de către fani pe rețelele de socializare, pentru că nu își petrece timp suficient cu fetița ei. Vedeta are un program foarte încârcat, dar chiar și așa își face timp zilnic să vorbească cu Sofia. Bianca Drăgușanu știe ce e cel mai bine pentru micuța ei, iar tocmai acesta este motivul pentru care a avut încredere să o lase cu mama ei.

Victor Slav este bine primit în familia Biancăi Drăgușanu

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a rămas în relații foarte bune cu familia vedetei. Victor Slav este bine primit de fiecare dată când merge la Deva să o viziteze pe Sofia. Din păcate, Paștele nu îl vor petrece împreună, pentru că prezentatorul TV va fi plecat, însă chiar înainte de sărbători va trece pe la Deva să o vadă.

'Eu mă înțeleg foarte bine cu familia Biancăi și mă bucur că este așa. Mereu când merg acolo sunt bine primit. Încercăm să-i oferim Sofiei fericire. Eu de Paște o să plec, Bianca nu știu ce face. Dar o să merg înainte să o văd pe Sofia.', a mai spus Victor Slav.

FOTO: Facebook

Fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav stă la Deva, alături de bunica sa. Ce se va întâmpla cu Sofia când va împlini 3 aniFetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav stă la Deva, alături de bunica sa. Ce se va întâmpla cu Sofia când va împlini 3 ani

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter