Ce mare s-a făcut fetița lui Vladimir Drăghia! Cum arată Zora la aproape 4 ani

Publicat pe

Zora, fetița lui Vladimir Drăghia și a lui Alice Cavaleru, este o adevărată domnișoară acum. Fiica vedetei a crescut văzând cu ochii și este de o frumusețe ieșită din comun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Toți cei care îi urmăresc pe Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru pe rețelele de socializare o știu pe Zora încă de când era mică, mică. Astăzi, fetița celebrului cuplu s-a transformat într-o fetiță superbă și carismatică.

Ce mare s-a făcut fetița lui Vladimir Drăghia! Cum arată Zora la aproape 4 aniCe mare s-a făcut fetița lui Vladimir Drăghia! Cum arată Zora la aproape 4 ani

Zora a venit alături de tatăl ei în platoul de la Teo Show, unde la început a fost timidă, iar după ce s-a acomodat a fost extrem de vorbăreață și pare că-i place să fie în fața camerelor de filmat.

'Am plecat la Exatlon când avea ea 6 luni și m-am întors când avea 1 an. Am cam tras după ca să recuperez relația cu ea. (…) Când m-am întors m-a privit ca pe un străin și m-a privit mult timp așa. Eu sunt cel care mai spune nu și nu e cel mai plăcut rol, dar cineva trebuie să o facă, pentru că altfel ți se urcă în cap.', a declarat Vladimir Drăghia într-o emisiune TV.

Citește și: Vladimir Drăghia și familia lui s-au mutat într-un apartament de lux, cu vedere spre lac. Primele imagini: baia arată fix ca a unui hotel de 5 stele

Citește și: Soția lui Vladimir Drăghia și-a dat din nou în judecată fostul soț. Alice Cavaleru nu renunță la averea impresionantă dobândită în timpul căsătoriei!

Citește și: Cum arată soacra lui Vladimir Drăghia și ce relație are Alice Cavaleru cu mama ei

Citește și: Alice Cavaleru a mai fost căsătorită. Soția lui Vladimir Drăghia a divorțat în urmă cu câțiva ani

Vladimir Drăghia este un tată strict

Vedeta a mărturisit că el este cel care îi spune cel mai des nu fiicei sale, iar acest rol nu-i este prea plăcut. Vladimir Drăghia a declarat că Zora are limite și trebuie să respecte ceea ce părinții ei îi spun, pentru că își dorește să aibă o educație foarte bună.

'Are obiceiul de a duce totul la limită. Problema mea este că limita mea e mult mai jos. Am noroc că am terasă și ies acolo și o las cu mama ei, care o toleranță mult mai ridicată. (…) De la 3 ani în sus te poți înțelege cu copilul. E foarte greu. A fost extraordinar de greu până când a făcut 3 ani. Ține de mine să o învăț să fie om. Mi-ar plăcea să o las să facă ce vrea, dar știu că e treaba mea să o învăț să se comporte cum trebuie și atunci trebuie să mai ridicam vocea', a mai declarat Vladimir Drăghia.

FOTO: Instagram

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter