Fiica Adrianei Iliescu a devenit adolescentă! Eliza are 16 ani și vrea mai multă libertate: "Mama ei nu este permisivă, o ține foarte din scurt"

Publicat pe

Ce mult a crescut Eliza Iliescu! Fiica celei mai bătrâne mame din România are 16 ani și își dorește să capete tot mai multă libertate. Adriana Iliescu nu este de aceeași părere, fiind destul de strictă, gândindu-se la viitorul fetei sale!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea Adrianei Iliescu o știe toată lumea, însă puțini mai sunt la curent cu ce fac Eliza și mama ei.

Diferența de vârstă de 66 de ani începe să își spună cuvântul în familia Iliescu. Anii au trecut, iar Eliza este domnișoară în toată regula!

S-a transformat treptat dintr-o copilă timidă, într-o domnișoară frumoasă, încă emotivă, dar respectuoasă, pasionată de muzică și de dans, dornică să cunoască lumea și viața.

Citește și: Sora Ilincăi Vandici s-a căsătorit în plină pandemie. Socrul vedetei a oficiat ceremonia:'Urmează să avem un nepoțel'

Veșnicul conflict între generații începe să-și lase amprenta în relația Adrianei cu Eliza. Mama este destul de strictă și își dorește ca fiica să învețe mereu, pentru a ajunge cineva în viață. În schimb, fata visează să aibă posibilitatea de a se plimba și de a întreprinde activități specifice vârstei, ca și colegele sale.

Citește și: Ce fac Bianca și Livian de la Puterea Dragostei, după terminarea emisiunii.Concurentul a fost pus să aleagă între familie și iubită

„Fata se simte ca ținută într-o colivie”

Eliza este foarte respectuoasă, dar a devenit emotivă, ca orice adolescență. Relația dintre ele este foarte dificilă pentru că vorbim de generații atât de diferite. Eliza vrea să meargă cu fetele la mall, la cafenea, îi mai place câte un băiat. Își dorește și ea haine precum ale fetelor de vârsta ei, își dorește telefon modern. Tot ceea ce au și fac celelalte colege de școală.

Mama ei, însă, nu este forte permisivă, o ține foarte din scurt, vrea ca fata tot timpul să stea să citească. Îi spune că doar femeile culte și educate pot ajunge cineva în viață. Eliza visează să meargă într-o tabără cu fetele, să meargă la cafenea. Adrianei Iliescu i se par dovezi de rebeliune toate aceste pretenții ale fiicei. De aceea au tot timpul conflicte. Fata se simte ca ținută într-o colivie', au declarat surse apropiate celor două, pentru impact.ro.

Citește și: Omagiu adus în memoria lui Costin Mărculescu, la 40 de zile de la înmormântare! Mesajele transmise de Mara Bănică și Pepe:„Să ne ții locuri lângă tine'

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter