Fiica lui Alex Bodi stă acasă la Bianca Drăgușanu. Cum se înțelege cu Sofia, fiica vedetei

Publicat pe

Alex Bodi are două fetițe din căsnicii anterioare, iar fiica lui cea mare locuiește acum acasă la Bianca Drăgușanu. Vedeta are mare grijă de micuță și o tratează la fel ca pe fiica ei. Sofia este încântată de noua ei prietenă.

Actualul iubit al Biancăi Drăgușanu are două fete din relațiile trecute, însă niciuna nu locuiește în România. Fiind vacanță, fata cea mare a lui Alex Bodi a venit în România și stă acasă la Bianca Drăgușanu. Vedeta este foarte apropiată de micuță.

Recent, Sofia, fetița lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, a întâlnit-o pe fiica lui Alex Bodi, iar cele două se înțeleg foarte bine. Vedeta se înțelege foarte bine și cu prima soție a lui Alex Bodi, iar cele două chiar sunt prietene.

Bianca Drăgușanu o ia peste tot pe fiica iubitului ei, ba chiar merg împreună și la sală.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își doresc copii

Trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, însă de fiecare dată sfârșesc prin a fi împreună. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au venit la VIVA! Party și au atras toate privirile din jurul lor. Evident că nu puteam să-i lăsăm să plece fără să ne spună câte ceva despre relația lor. Vedeta a declarat recent că își mai dorește două fetițe, însă iubitul ei vrea doi băieți.

'Eu i-am cunoscut părinții și el pe ai mei. Am fost împreună la părinții lui în Spania, iar el a fost cu mine la mama și la Sofia. Nu s-au cunoscut părinții noștri între ei, dar urmează să se cunoască și ei. Eu nu cred nimic până nu văd. Noi suntem într-un stadiu în care trecem deja la fapte. Relația noastră a fost pusă la încercare de câteva ori. Nu mi-a dat motive să fiu geloasă și nici eu lui. El vrea doi băieți. Dacă se întâmplă o să vedeți și voi. Prima dată am putut să mă ascund, dar a doua oară nu știu dacă pot. O să plec din țară și o să vin cu copiii. Pe Alex l-au întrebat anumite persoane dacă eu chiar am avut un copil. I-am arătat poze cu mine însărcinată pe care nu le-am făcut publice, pentru că nu îmi stă în fire. Dacă va mai exista o a doua sarcină, o să fac ce nu am făcut la prima', a declarat Bianca Drăgușanu pentru VIVA!.

FOTO: Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter