Fiica lui Dem Rădulescu, declarații în premieră despre viața sa amoroasă: ”Să dorești să-ți unești viața cu cineva e o pornire lăuntrica pe care nu am simțit-o”

Publicat pe

Irina Rădulescu este fiica regretatului Dem Rădulescu și una dintre cele mai talentate actrițe tinere de la noi. A avut recent debutul în film, în 'Urma' și joacă în piese de teatru de mai bine de zece ani. Dacă în ceea ce privește cariera, Irina este ca o carte deschisă, când vine vorba de viața personală se știu foarte puține lucruri. Actrița ne-a dezvăluit amănunte despre această latură, povestindu-ne de ce nu s-a căsătorit până la 34 de ani, deși a avut ocazia.

Irina, nu știm mai nimic despre viața ta din spatele cortinei. Cum arată această viață, ce pasiuni ai, ce povești, ce stare civilă?
Despre starea civilă am cel mai puțin de spus – necăsătorită. Cât despre pasiuni și activități, nu ne ajunge spațiul de interviu să povestim. (râde) Mă hrănesc din celelalte arte atunci când nu lucrez – muzică, dans. O fac fie practicând de plăcere, fie urmărind artiștii mei de suflet.

VIVA! de martie

De pe Instagramul tău aflu că poți face șpagatul fără probleme. Și că ai, în general, o mobilitate extraordinară. Cum ai ajuns la această performanță?
Mobilitatea este nativă, moștenită de la mama, dar am grijă și să o cultiv și dezvolt. Fac balet de plăcere. Nimic nu formează corpul, postura, atitudinea mai bine decât sfânta bară clasică de balet!

Câte inimi au răpit ochii tăi? Ai fost cerută în căsătorie până acum?
Ochii nu m-au lăsat la greu, recunosc! Și tot ei m-au ajutat să ocolesc cu diplomație subiectul căsătoriei… Să dorești să-ți unești viața cu cineva e o pornire lăuntrica pe care (încă!) nu am simțit-o.

Ești greu de cucerit? Au mult de „muncă bărbații care aspiră la un loc în inima ta?
Eu să știu? Ei știu! (râde)

Fiica lui Dem Rădulescu, declarații în premieră despre viața sa amoroasă: 'Să dorești să-ți  unești viața cu cineva e o pornire lăuntrica pe care nu am simțit-o'Fiica lui Dem Rădulescu, declarații în premieră despre viața sa amoroasă: 'Să dorești să-ți  unești viața cu cineva e o pornire lăuntrica pe care nu am simțit-o'

Foto: PR, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter