Fiica lui Kim Kardashian și-a făcut debutul în lume! Cum arată micuța și cu cine seamănă

Publicat pe

Clanul Kardashian-Jenner este în sărbătoare în aceste zile, de când două dintre celebrele surori au devenit mame. Recent, fiica lui Kim Kardashian și-a făcut marele debut în social media, spre încântarea fanilor. Iată cu cine seamănă micuța!

 

Cu siguranță, această săptămână le este dedicată surorilor Kardashian-Jenner, atât Kylie, care și-a ascuns sarcina vreme de 9 luni, cât și Kim făcându-le cunoștință fanilor cu cele două proaspete membre ale familiei. Micuța Chicago, fiica lui Kim Kardashian, s-a născut pe 15 ianuarie, din cauza problemelor de sănătate vedeta alegând de data aceasta varianta unei mame-surogat. Iată că, după nenumărate speculații – una dintre ele afirmând că mama-surogat a micuței Chicago ar fi chiar Kylie, sora lui Kim –, vedeta le-a făcut în sfârșit cunoștință fanilor cu fiica ei.

 

Kim a așteptat însă ca sora ei mai mică să nască pentru a putea posta fotografiile cu Chicago, deoarece în pozele pe care le-a postat pe internet se vedea foarte clar că și Kylie, care-și ținea fericită nepoțica în brațe, era însărcinată. Și cum sora cea mică a făcut în sfârșit anunțul pe Instagram, iată că și Kim a putut în sfârșit să le-o prezinte fanilor săi pe Chicago.

 

Kylie a fost extrem de impresionată în momentul în care și-a ținut pentru prima oară nepoțica în brațe, găsind că fetița este „atât de micuță”, și a încercat să se familiarizeze cu rolul de mamă, pentru că, la doar două săptămâni, a născut și ea. Deși la spital a fost și Rob Kardashian, fratele mai mare al lui Kim, împreună cu Dream, fiica pe care o are cu Blac Chyna, în cele din urmă tot cele două surori au căzut de acord asupra numelui micuței – Chicago. În timp, probabil lucrurile se vor schimba, însă, deocamdată, fetița pare să semene destul de mult cu tatăl ei, Kanye.

Fiica lui Kim Kardashian și-a făcut debutul în lume! Cum arată micuța și cu cine seamănăFiica lui Kim Kardashian și-a făcut debutul în lume! Cum arată micuța și cu cine seamănă

Oana Pantazi

Foto: Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter