Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

Publicat pe

Andrei și Clara i-au făcut o surpriză de proporții lui chef Cătălin Scărlătescu. Finii juratului, doi copii adorabili, au venit la Chefi la cuțite să demonstreze că știu să gătească. Cei doi frați au pregătit un desert îndrăgit de toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Andrei și Clara au 9 ani și sunt gemeni, semn că fenomentul „Gemeni la cuțite' continuă. Cei doi au venit să demonstreze că au talent în bucătărie, dar și pentru a-l surprinde pe nașul lor, Cătălin Scărlătescu.

Andrei și Clara au pregătit un desert iubit de foarte multă lume. Cei doi au făcut brioșe pentru cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Însă, cel mai impresionat de desertul celor doi putem spune că a fost chef Florin Dumitrescu.

Surpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i găteascăSurpriză uriașă pentru Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite. Finii lui, doi copii adorabili, au venit să-i gătească

Finii lui Cătălin Scărlătescu au venit la Chefi la cuțite

Clara și Andrei fac parte dintr-o pereche de tripleți. Cel de-al treilea frățior al lor a rămas acasă din motive medicale. Chiar dacă nu se prea înțeleg ei de fel, Andrei și Clara și-au pus șorțurile de bucătar și au intrat împreună în bucătărie.

Finii lui Cătălin Scărlătescu au pregătit brioșe cu fulgi de ciocolată pentru jurații de la Chefi la cuțite. farfuria lor i-a impresionat plăcut pe cei trei chefi, semn că gemenii au făcut echipă bună în bucătărie, chiar dacă Clara a mărturisit că acasă nu prea se înțelege cu Andrei.

Citește și: Ce dramă ascunde campioana la fitness de la Chefi la Cuțite.Ramona Erturk a fost violată la 6 ani

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu, la Chefi la Cuțite!Ce fel de mâncare a gătit

Citește și: Horia Moculescu, dezamăgit că Roxen va reprezenta România la Eurovision.Cu cine ar înlocui-o

Citește și: Chef Adrian Pop a murit după ce a fost bătut la o petrecere.Se afla în comă de mai multe zile

Noi astăzi o să pregătim brioșe. E un preparat pe care l-am mai exersat de 4 ori acasă ș i ultima oară l-am făcut singură pentru că mama era într-o conferință. Noi nu ne înțelegem deloc. Ne certăm toată ziua. El tot mă enerva și am început să ne luăm la bătaie. Mama noastră nu știe', a mărturisit Clara.

Cătălin Scărlătescu, surprins de finii lui

Jurații de la Chefi la cuțite au gustat preparatul celo doi frați de nouă ani. Florin Dumitrescu a fost impresionat de faptul că cei doi au pregătit niște brioșe gătite corect, dar și foarte gustoase. În momentul în care s-au deschis ușile, jurații au văzut doar o bufniță de jucărie.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost contrariat inițial pentru că jucăria i se părea cunoscută. După care, mai mare i-a fost mirarea când Clara și Andrei și-au făcut apariția. Juratul a fost luat prin surprindere când doi fini ai lui au intrat în scenă. La vederea acestora, și-a dat seama și de ce i se părea cunoscută bufnița de pluș. Chiar el le-o făcuse cadou.

Nașul celor doi copii nu s-a putut abține. S-a ridicat de pe scaun și a mers să-i îmbrățișeze pe cei doi copii și să-i sărute pe frunte.

Andrei și Clara sunt doi copii plini de enrgie, iar, prin felul lor de a fi, au umplut platoul Chefi la cuțite de râsete și voie bună. Cătălin Scărlătescu nu avea cum să nu fie mândru de finii ai lui care par că îi calcă pe urme, având o pasiune pentru bucătărie.

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter