Ce medie are fiul cel mare al Ancăi Serea la Bac. Ce facultate va urma David

Publicat pe

Fiul cel mare al Ancăi Serea a avut examenul de bacalaureat, iar mama sa nu-și mai încape în piele de fericire când a aflat ce note bune a obținut fiul său. A obținut o medie foarte mare, spre mândria vedetei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anca Serea a trăit pentru prima dată emoția de a fi mamă de absolvent de liceu. Aceasta este prima dintr-un șir de 6, pentru că David, în vârstă de 19 ani, a fost deschizătorul de drumuri.

Ce medie are fiul cel mare al Ancăi Serea la Bac. Ce facultate va urma DavidCe medie are fiul cel mare al Ancăi Serea la Bac. Ce facultate va urma David

Fiul Ancăi Serea a luat medie mare la Bac

David, fiul cel mare al Ancăi Serea, a dat examenul maturității și l-a trecut cu brio! Extrem de mândră de fiul ei și de realizările sale, Anca Serea a anunțat pe rețelele de socializare ce notă a luat fiul ei la Bac.

David a obținut media 9.60 la examenul de Bacalaureat, fără să fi făcut meditații. Mai mult, mama sa a anunțat și că a fost admis la o Universitate de prestigiu din Olanda. Tânărul urmează să studieze filosofia la o facultate ce se clasează în top 20 cele mai bune din Europa, a mai spus Anca Serea.

Citește și: Anca Serea, încă un proces pierdut cu școala privată a copiilor ei.Ce datorii are de plătit

Citește și: Anca Serea spune adevărul despre situația financiară a familiei:„Atât de prost ne merge…'

Citește și: Justyna, iubita lui Alex Bodi, este căsătorită! Cum a aflat soțul ei de relația cu afaceristul:„Este un șoc'

Citește și: Fulgy a recunoscut că are probleme cu drogurile și că a fost la un pas să-și omoare părinții:'Am fost internat'

Fiul Ancăi Serea va urma o facultate în Olanda

„Cele mai frumoase emoții! Acum am aflat notele lui David la sesiunea de Bac! Te iubesc, David și-ți mulțumesc pentru bucuria zilei de astăzi! Mândră mama de tânăr baiat admis cu nota 9.60 ( fără nici o oră de meditație) la Filozofie la Universitatea Leiden, cea mai veche universitate din Olanda și top 20 din întreaga Europa.

Universitatea a devenit casă pentru mai multe personalități, precum René Descartes, Rembrandt, Christiaan Huygens, Hugo Grotius, Baruch Spinoza. Îți voi fi mereu alături ( știi tu, orice s-ar întâmpla) și-ți doresc ca visul tău de a studia filozofia sa-ți aducă cunoașterea și sa te îmbogățească și mai mult spiritual! Te iubesc, David', a fost mesajul Ancăi Serea.

David s-a mutat singur

Fiind deja major, David s-a mutat singur, a anunțat Adi Sînă recent, care a vorbit și despre planurile tânărului.

„David, fiul cel mare, a fost acceptat la o Facultate de Filosofie în Olanda. Este foarte nerăbdător să meargă acolo. Poți să vorbești cu el foarte multe lucruri. Acum trebuie să căutam cazare pentru el. (…)

E foarte bucuroasă soția mea. A fost acceptat la două Facultăți de Filosofie, amândouă în Olanda, dar a ales-o pe cea mai bună. S-a și mutat singur, are 19 ani', a declarat Adi Sînă în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

David este fiul Ancăi Serea din prima căsătorie, cu omul de afaceri Filip Poplingher, care s-a stins din viață în anul 2010. Din mariajul cu acesta, Anca Serea mai are și o fiică, Sara, în vârstă de 13 ani.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter